Stimuleer ontwikkeling met 

360 graden feedback.

360 graden feedback is van cruciaal belang om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren binnen jouw organisatie. TruQu biedt 360 graden feedback software voor individuen, managers en teams.

14 dagen gratis • Eigen TruQu omgeving • Uitstekende service

TruQu zorgt ervoor dat medewerkers hun eigen ontwikkeling in handen nemen en op een laagdrempelige manier feedback kunnen vragen in hun werkomgeving.

Grotere betrokkenheid onder collega's

Organisaties moeten actief investeren in een optimale werknemerservaring. Geef de kans verbeterpunten te ontdekken en te identificeren om zo talent te bevorderen.

360 graden feedback voor organisaties

Krijg het hele jaar door constructieve feedback

Vraag eenvoudig feedback om je ontwikkeling te stimuleren. Ga van een subjectieve beoordeling naar een tweerichtingsgesprek met je verzamelde data in TruQu.

Geef HR meer wendbaarheid voor de performance cyclus

Van HR wordt steeds vaker verwacht dat zij een cultuur bepalen en ontwikkelen. Zet TruQu in om HR meer wendbaarheid te bieden zonder te overweldigen.

Aad van den Boogaart

Managing partner - Aranea

"Wat TruQu bij ons echt succesvol maakt is het 360-graden karakter. Het ownership ligt bij de consultant zelf: die zorgt ervoor dat hij of zij feedback ontvangt vanuit collega’s, leidinggevenden en klanten."

Schinkeldijke 2A, Aalsmeer, 1432 CE

© Copyright 2019 TruQu.com - All Rights Reserved