360 Graden Feedback Software

Til het niveau van functioneren en beoordelen omhoog. De 360 graden feedback software van TruQu maakt de gesprekscyclus slimmer, eenvoudiger en beter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

360 graden feedback: simpel & doeltreffend

Onze visie is om een cultuur te creëren, waarin elke medewerker zich optimaal kan ontwikkelen.

Feedback over functioneren

Geef de eindejaarsbeoordeling meer waarde door een e-portfolio op te bouwen met de feedback software van TruQu. Het e-portfolio kunt u aanvullen door feedback te vragen over het functioneren van uw eigen werkprestaties, in een team of groep. Achterhaal uw eigen doelstellingen en maak gebruik van 360 graden feedback vragenlijsten om de ontwikkeling van de doelstellingen meetbaar te maken.

Feedback vragen aan collega’s

Het feedback instrument van TruQu is een gestructureerde feedback methode om terugkoppeling van collega’s over uw werkprestatie.  TruQu maakt het mogelijk om via een laagdrempelige manier feedback te vragen aan collega’s, klanten en leidinggevenden. Het enige wat je van de feedbackgever nodig hebt is een emailadres, dus je kunt ook feedback vragen aan externe collega’s en klanten.

360 graden feedback vragenlijst

Gebruik de 360 graden feedback vragenlijst van TruQu om vanuit alle invalshoeken feedback te vragen. Met de feedback software van TruQu kun je op een laagdrempelige manier feedback vragen aan collega’s. Deze verkregen feedback kan gebruikt worden voor functionerings- en beoordelingstrajecten of voor jezelf, als je van collega’s wilt weten hoe je jezelf kunt ontwikkelen of nog klantgerichter wil werken.,

360 Graden Feedback Tool

360 graden feedback is het proces waarbij de medewerker feedback vraagt vanuit verschillende invalshoeken. Door het combineren van feedback van onder andere de leidinggevende, collega’s, ondergeschikten en klanten ontstaat een totaalbeeld van de medewerker. De medewerker kan zo zelf aan de slag met zijn ontwikkeling.

TruQu-software-pc-&-app
  • My ImageFeedback App
  • Feedback ophalen is extreem eenvoudig via de Feedback App. Dit is een app op de smartphone waarmee je na elk contactmoment een feedbackverzoek kunt sturen aan de betrokkenen.

  • My ImageDirect inzicht
  • Bekijk direct je binnengekomen feedback via de app of de website. Krijg direct inzicht in je functioneren en doelstellingen.

  • My ImagePersoonlijke en organisatorische competenties
  • Werknemers kunnen kiezen uit een vooraf ontworpen vragenlijst van de organisatie of uit hun persoonlijke competenties en vaardigheden om feedback over te vragen.

Onze klanten over 360 Graden Feedback

TruQu helpt je de talenten van jouw medewerkers optimaal te benutten.
“Aranea gebruikt TruQu voor het ontwikkelen en professionaliseren van haar medewerkers. Met TruQu kunnen medewerkers eenvoudig en transparant 360 graden feedback vragen aan klanten en collega’s, om zo een integraal beeld te krijgen van hun sterke punten en hun ontwikkelpunten. Als organisatie hebben we onze feedbackcultuur hiermee op een hoger niveau gebracht.”
Portretfoto Frank Roumans
Frank Roumans | Managing PartnerAranea
“Sogeti maakt gebruik van TruQu sinds de 2e helft van 2015. De belangrijkste reden waarom wij TruQu gebruiken is omdat Sogeti de noodzaak inziet van het continu verbeteren van onze medewerkers en onze diensten. Door gebruik te maken van TruQu bieden wij al onze medewerkers een zeer laagdrempelige tool om feedback intern en bij de klant te vragen.”
Werknemer Sogeti
Ronald Huigen | Manager Business SupportSogeti

Stimuleer ontwikkeling

Help iedereen binnen jouw organisatie het beste uit zichzelf te halen. Vraag nu geheel vrijblijvend een persoonlijke productrondleiding aan!