MENUMENU

Feedback made easy

TruQu maakt het eenvoudig om feedback te verzamelen, sneller te leren en talent te ontwikkelen.

Gratis account maken

Probeer 14 dagen gratis

Krijg constructieve feedback

Vraag eenvoudig feedback om je ontwikkeling te stimuleren. Ga van een subjectieve beoordeling naar een tweerichtingsgesprek met je verzamelde data in TruQu.

Grotere betrokkenheid

Organisaties moeten actief investeren in een optimale werknemerservaring. Geef de kans verbeterpunten te ontdekken en ontwikkelingskansen te identificeren om zo talent te bevorderen.

Geef HR meer wendbaarheid

Van HR wordt steeds vaker verwacht dat zij een cultuur bepalen en ontwikkelen. Zet TruQu in om HR meer wendbaarheid te bieden en te moderniseren zonder te overweldigen.

Event 4 april 2019:  Performance Management binnen je organisatie

Tijdens deze break-out gaat Leaseweb, de wereldwijde speler op het gebied van hosting, de route welke ze heeft bewandeld uiteenzetten. De organisatie heeft veel geïnvesteerd om haar medewerkers continu te laten ontwikkelen. Ze doet er alles aan om het talent maximaal te laten ontginnen.

Het platform

Jouw eigen feedback platform

TruQu is je dagelijkse cruise control om makkelijk feedback te krijgen en delen. Het helpt je te ontwikkelen, beter te presteren en het geeft een boost aan je carrière.

 • My ImageConstructieve feedback
 • My ImageGrip op je doelen en ontwikkelingen
 • My ImagePresenteer je talenten
 • My ImageGrip op je carrière

Eenvoudige tool voor teams

TruQu helpt teams te ontwikkelen en om een open feedbackcultuur te stimuleren binnen een organisatie. Neem je eigen ontwikkeling in handen en krijg inzicht in je team.

 • My ImageContinu leren en ontwikkelen
 • My ImageInzicht in teamontwikkeling
 • My ImageCreëer een leercultuur
 • My ImageVier successen met complimenten

Transparantie in de feedbackcultuur en performance voor managers

De feedback software zorgt dat managers nuttige data krijgen om de organisatie beter te laten presteren en om winnende teams te creëren.

 • My ImageBetere prestaties van medewerkers en teams
 • My ImageHogere retentie
 • My ImageCollega’s verbeteren zichzelf iedere dag
 • My ImageSterke inzichten in feedback en leercultuur

“Aranea gebruikt TruQu voor het ontwikkelen van haar medewerkers. Met TruQu kunnen medewerkers eenvoudig en transparant 360 graden feedback vragen aan klanten en collega’s, om zo een beeld te krijgen van hun sterke punten en hun ontwikkelpunten. Als organisatie hebben we onze feedbackcultuur hiermee naar een hoger niveau gebracht.”

Frank RoumansManaging Partner - Aranea
gemeente waalwijk kleur

“We waren al een tijdje op zoek naar hoe we de huidige gesprekcyclus overeind konden houden. De 360˚ feedbackgesprekken die we voorheen jaarlijks hadden, waren op zich een succes. Maar, het ging om te grote begrippen. TruQu vult deze leegte mooi in door veel compacter en concreter te zijn. Medewerkers mogen eigenaarschap nemen.”

Moniek DupuisHRM - Gemeente Waalwijk
Leaseweb logo

“Eén keer op gesprek bij je leidinggevende is niet meer van deze tijd. Wat mij betreft valt er een enorme winst te behalen. Niet alleen in tijd, maar ook in het simpele gegeven dat medewerkers beter worden in waar ze goed in zijn. Het werkt stimulerend om aandacht te geven aan de talenten en ook de potentie van iedereen.”

Richard Hamaker HR Business Partner - Leaseweb

Wat levert TruQu op?

TruQu moderniseert de traditionele beoordelings- en gesprekscyclus. Met de feedbacksoftware heb jij continu de regie over je eigen ontwikkeling en leerproces. Zo kun je doelen stellen, complimenten geven, feedback vragen, een reflectieverslag samen stellen en meer. Als individu of team bouw je zo een persoonlijk portfolio op en maak je beoordelen leuk en makkelijk!

360 graden feedback

Met 360 graden feedback krijg je een compleet beeld van je prestaties door feedback te vragen vanuit verschillende invalshoeken.

lees meer…

Het nieuwe beoordelen

Geef het hele jaar door feedback aan elkaar om ervoor te zorgen dat iedere medewerker continu aan de slag kan met zijn eigen functioneren.

lees meer…

Feedbackcultuur

TruQu stimuleert een feedbackcultuur. Een cultuur waarin elke medewerker het recht heeft om feedback te geven en zich hier ook veilig in voelt.

lees meer…