Accountmanager Binnendienst

Functieomschrijving

Als Accountmanager binnendienst verkoop je de software en service oplossingen van TruQu. In deze functie heb je telefonisch contact met potentiële afnemers. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je bent een ondernemer binnen het team. Je komt te werken in een jong, energiek, gedreven en vooral leuk team in Amstelveen. TruQu is momenteel 1 van de snelste groeiers binnen HR Tech en wil nog verder groeien.

Wie zijn wij?

TruQu ontwikkelt Feedbacktechnologie waarmee iedere medewerker continu kan leren en ontwikkelen. Via onze app en software vragen medewerkers makkelijk online feedback bij collega’s, klanten en leidinggevenden. Zo kunnen ze zelf de regie in handen nemen en zich continu verbeteren. De feedback die medewerkers ontvangen kan gebruikt worden om de beoordelingsprocessen binnen organisaties te stroomlijnen en te moderniseren. Hiermee zetten we de wereld van beoordelingsgesprekken op zijn kop!

Wat ga je doen?
  • Je bent hét aanspreekpunt vanaf het eerste verkoopcontact tot en met de after sales.
  • Als accountmanager adviseer je klanten over hoe zij de feedbacktechnologie van TruQu optimaal kunnen inzetten in hun organisatie. Elk bedrijf wil immers af van de saaie jaarlijkse beoordelingsgesprekken en TruQu lost dit op. Jij helpt klanten daarbij.
  • Samen streven we naar teamdoelen en vieren successen uitbundig.
Jij
  • Hebt een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Hebt affiniteit of werkervaring binnen het HR vakgebied.
  • Bent proactief, hebt lef en werkt individueel even doeltreffend als in een team
  • Bent ondernemend
  • Bent zeer goed in Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift.
  • SaaS ervaring is een pré
Wat wij jou bieden

Een fulltime functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden op een centrale locatie in Amstelveen. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De professionele, sociale en ondernemende collega’s zijn gewend om continu op zoek te gaan naar vernieuwende werkwijzen en producten.

Het team
Team foto
Interesse?

Reageren kan door middel van de ‘neem contact op’ button. Wil je meer weten over deze functie, neem dan per mail contact op met Bart via bart@truqu.com

Meer weten?
Misschien heb je van ons gehoord?

logoNRC

HRPraktijk

HR Trend Institute Logo

BNR-NIEUWSRADIO