fbpx

Ben je klaar voor een nieuwe performance aanpak binnen de advocatuur?

TruQu biedt een nieuwe performance aanpak gebaseerd op continue feedback, meer zelfregie en
ontwikkelingskansen voor advocaten en kantoorpersoneel.

Haal je het maximale uit je advocaten en personeel?

Er worden beoordelingsgesprekken gehouden, maar deze leveren weinig op. Medewerkers willen graag continu blijven ontwikkelen, maar weten niet hoe en krijgen deze kans in de organisatie niet. Waar loopt jouw kantoor tegenaan?

Je zit nog vast aan de traditionele aanpak

Je kantoor valt terug op de traditionele cyclus en houdt zich vast aan het oude bekende. Niemand weet waar ze moeten beginnen om de verandering aan te grijpen. Je bent minder op zoek naar specifiek maatwerk en meer naar praktische en direct toepasbare oplossingen.

Weinig tijd voor het ontwikkelen en borgen van een goede performance cyclus

Je ziet het belang van een goede performance management cyclus in, maar je tijd en energie is beperkt. Je merkt dat het personeel hun potentieel niet bereikt, dat ze gefrustreerd raken en vastlopen. Dit brengt onnodige zorgen met zich mee, maar je hebt de mogelijkheid nog niet gevonden om het aan te pakken.

Geen of te weinig aandacht voor ontwikkeling

Er zijn transparante organisatiedoelstellingen nodig om het personeel zelf concrete en meetbare ontwikkeldoelen op te laten stellen. Een advocatenkantoor dat geen aandacht heeft voor de ontwikkeling van zijn mensen doet aan kapitaalvernietiging.

Wat als TruQu je kantoor kan leiden door bewezen processen binnen de advocatuur toe te passen?

Vanaf de implementatie en gedragsverandering tot het instellen van je eerste doel. TruQu neemt je mee in het hele proces. Makkelijker wordt het niet!

Samen naar een oplossing die bij jouw kantoor past

Jouw medewerkers hebben behoefte aan feedback dat sneller, makkelijker en vaker gegeven kan worden. Professionals willen meer regie over hun eigen leerproces en ontwikkelingskansen binnen de organisatie. Maar, hoe?

Laat medewerkers hun eigen regie nemen

Professionals kunnen zelf de regie nemen door een zelfreflectie te starten en deze te delen met collega's of andere mensen uit hun netwerk. Stimuleer om feedback te vragen na iedere prestatie en laat de medewerker zelf regie nemen over zijn persoonlijke ontwikkeling. Dit kan al vanaf dag één. TruQu is een direct toepasbare oplossing dat binnen een dag klaar is voor gebruik.

Volledig overzicht in een continu proces

TruQu is in staat om je hele performance management cyclus te regisseren en te registreren. Feedback van klanten haal je eenvoudig op en wordt op overzichtelijke wijze weergegeven. Het analyseren en vaststellen van kansen om klantrelaties te verbeteren wordt zo een fluitje van een cent. Met de ondersteuning van TruQu ben je minder tijd kwijt, heb je meer overzicht en werk je continu gestructureerd aan de ontwikkeling van jouw medewerkers.

Ontwikkelingskansen voor medewerkers

In TruQu kunnen medewerkers concrete ontwikkeldoelen stellen, hier tussentijdse resultaten aan toevoegen, er feedback op vragen en dit overzichtelijke rapport delen met collega's. Krijg complimenten over de genomen stappen en voeg weer nieuwe ontwikkeldoelen toe. Met TruQu borg je de ontwikkeling van je personeel en houdt je daarnaast voldoende tijd over om te besteden aan klanten.

Specifieke toepassing voor jouw advocatenkantoor

Medewerkers kunnen gemakkelijk feedback aan elkaar vragen. Echter, advocaten kunnen ook cliënten betrekken bij hun ontwikkeling. Feedback van clienten is onderdeel van TruQu. Dit kan met handige linkjes of een persoonlijke QR-code.

Waarom advocatenkantoren TruQu graag gebruiken

Partners

Verbeteren klantrelatie

Meer kans op succes

Geen dure pakketten

Meer betrokkenheid

HR-manager’s

Tijdbesparing

Basis voor het goede gesprek

Alles digitaal

Hulp bij implementatie

Medewerkers

Meer zelfregie

Continue ontwikkeling

Geen verrassingen

Waardering

De eerste twee weken krijg je van ons!

Ontvang een gratis proefperiode van 14 dagen van TruQu, zonder enige verplichtingen🙌

Tijdens de proefperiode zullen we er samen achter komen wat jullie ideale oplossing is op basis van je organisatiecultuur, niche & een aantal andere factoren. Maak vandaag nog een gratis account aan en maak kennis met de software.

Probeer TruQu gratis

Of wil je een rondleiding?

Maar natuurlijk! Plan een één-op-één demo waar we je precies kunnen laten zien hoe TruQu in je advocatenkantoor past.

Ik wil een demonstratie!