Betrokkenheid van medewerkers stimuleren

Blijf verbonden, werk aan dezelfde doelstellingen en werk effectief samen

engage-award

Houd je mensen betrokken

Houd de mensen binnen jouw organisatie betrokken. Door samenwerking en door de ondersteuning van managers voelen medewerkers zich gewaardeerde teamleden. Talenten worden erkend, vaardigheden worden op zinvolle manieren ontwikkeld en gebruikt, en hard werken wordt beloond.

Zoek verbinding met collega’s en communiceer effectief

Werken op afstand en het werken aan verschillende projecten tegelijkertijd maken effectieve communicatie uitdagend. Succesvolle samenwerking tussen collega’s is nu nog belangrijker dan voorheen. Door middel van TruQu hebben managers en coaches een overzicht van alle actuele ontwikkelingen en projecten. Er is inzicht in de feedback die continu wordt gegeven, hiermee worden obstakels herkend en kunnen middels dit inzicht deze obstakels direct overwonnen worden. 

Werk aan dezelfde doelstellingen en blijf samen op één lijn

Snelle omgevingen en constante veranderingen maken het heel gemakkelijk om prioriteit uit het oog te verliezen en het grote geheel te missen. Zorg ervoor dat iedereen naar dezelfde doelstellingen toewerkt en duidelijke doelen heeft die aansluiten bij de strategie van de organisatie. Werk aan korte- en langetermijndoelen, en houd iedereen op de hoogte van voortgang en veranderingen.

listen icon

Luister naar elkaar en onderneem actie

Luister naar de mensen binnen de organisatie en verhoog de betrokkenheid en tevredenheid van werknemers. Werknemers moeten zich gewaardeerd en begrepen voelen om samen het maximale te bereiken. Werk nauw samen met verschillende teams en vraag hen wat ze denken en hoe ze zich voelen. Herken uitdagingen en biedt elkaar oplossingen. Effectief leiderschap kan een verschil maken in de volledige werkervaring, de productiviteit aanzienlijk verbeteren en het verloop onder personeel verminderen.

thumbsup

Moedig medewerkers aan met positieve feedback

Positieve feedback moedigt werknemers aan en draagt bij aan ontwikkeling. Hoewel constructieve feedback zeer nuttig is, voelen werknemers zich vaak niet betrokken en bekritiseerd wanneer ze alleen opmerkingen ontvangen over verdere ontwikkeling of verbetermogelijkheden. Positieve feedback motiveert medewerkers en geeft een gevoel van waardering. Vier successen en vergroot de betrokkenheid van medewerkers!

Ga meteen aan de slag met ons product

Begin met een gratis proefperiode van 14 dagen of vraag een demo aan om te zien hoe het product werkt

Start mijn gratis proefperiodeVraag een demo aan