Business Cases

Hoe wordt de software van TruQu ingezet?

Feedback voor medewerkers

Met TruQu kunnen medewerkers het hele jaar door feedback vragen aan collega’s, leidinggevenden en opdrachtgevers. Dankzij deze feedback kunnen ze zichzelf het hele jaar door ontwikkelen. Het jaarlijkse beoordelingsgesprek krijgt daarmee een hele andere lading. Veel effectiever en meer gericht op het ontwikkelpotentieel van mensen. Alle medewerkers van Sogeti kunnen waardevolle feedback vragen bij hun opdrachtgevers en collega’s. Zo kunnen ze op een simpele manier hun toegevoegde waarde vergroten en hun werk verbeteren.

Feedback voor consultants

Met TruQu kunnen medewerkers ook feedback vragen aan mensen buiten de eigen organisatie. Op die manier kunnen ze feedback vragen aan onder andere klanten en opdrachtgevers. De consultants van VANAD Groep gebruiken de Feedback App om direct feedback te vragen aan opdrachtgevers over hoe ze presteren op hun opdracht. Op die manier kunnen ze de opdracht precies naar wens van de opdrachtgever afleveren.

Feedback over projecten

Innoleaps geeft regelmatig workshops en trainingen. Na elke workshop geven de deelnemers online feedback. Zowel op de inhoud van de workshops als op de trainers kunnen de deelnemers feedback geven. Zo kan Innoleaps elke workshop evalueren en de feedback als input gebruiken voor de volgende workshop. Door gebruik te maken van online feedback in plaats van papieren formulieren kunnen ze in een paar minuten feedback ophalen in plaats van in uren. De resultaten geven ze in één oogopslag inzicht.

Feedback over de organisatie

De software van TruQu biedt naast de optie om medewerkers zelf feedback te laten vragen ook de optie om medewerkertevredenheidsonderzoeken uit te voeren. Alle 2400 medewerkers van Sogeti ontvangen een verzoek waarmee ze online feedback kunnen geven aan Sogeti als werkgever. Door gebruik te maken van TruQu kan Sogeti het medewerkertevredenheidsonderzoek naar eigen inzicht samenstellen. Met slechts de emailadressen van de werknemers kunnen ze aan alle medewerkers feedback vragen.

Probeer TruQu GRATIS!

Deze bedrijven kiezen voor continue verbetering met TruQu