Business Cases

Succesverhalen van gebruikers

Feedback voor medewerkers

Geef het hele jaar door constructieve feedback aan collega’s, leidinggevenden en opdrachtgevers. Gebruik de ontvangen feedback om jezelf constant te ontwikkelen. Samen met de laagdrempelige feedback software van TruQu, zorg je ervoor dat je nooit meer de controle verliest over je eigen ontwikkeling.

Interne en externe feedback

In de feedback applicatie van TruQu is het mogelijk om zowel intern als extern feedback te vragen aan betrokkenen. Op deze manier kan je direct feedback vragen en ontvangen van onder andere klanten en opdrachtgevers.

Feedback over projecten

Klaar met een project en ben je benieuwd hoe jouw collega’s, leidinggevende of opdrachtgevers het project beoordelen? Nodig alle betrokkenen eenvoudig uit en vraag direct constructieve feedback over jouw project. Lees in de business cases hoe opbouwende feedback kan helpen om werknemers en organisaties te laten groeien.

Feedback over organisatie

Met vragenlijsten is het mogelijk feedback te geven en ontvangen over projecten en het functioneren. Verder kan je ook feedback vragen over de gehele organisatie. Gebruik een bestaande vragenlijst of formuleer je eigen vragen en achterhaal hoe jouw organisatie beoordeeld wordt.

Deze bedrijven kiezen voor continue verbetering met TruQu

Sogeti logo witte achtergrond
Rabobank logo wit
Logo info.nl
Valtech logo achtergrond wit
Wit logo Gemeente Utrecht
logo scheidam
Logo Harvey Nash
Wit logo Amstelring Wijkzorg
Logo Tauw
Innopay logo groot wit
Logo Korn Ferry groot

Van beoordelen

Naar ontwikkelen