TruQu zorgt ervoor dat medewerkers hun eigen ontwikkeling in handen nemen en op een laagdrempelige manier feedback kunnen vragen in hun werkomgeving.

Stimuleer positieve feedback binnen teams om de prestaties te verbeteren.

Get to experience the best tool in just a matter of minutes from signing up to a free trial!

Met TruQu kan een team het optimale uit feedback halen. Geef je team complimenten en geef positieve feedback op verbeterpunten. Ga het gesprek aan met teamgenoten en verbeter de teamprestaties.

Een team werkt pas goed samen, als de collega's vanuit dezelfde mindset werken.

Maak de gesprekken efficiënter en eenvoudiger. Er is continu en direct inzicht in de activiteiten en dat kost een hoop tijd.  

Creëer een continue dialoog

Zet het goede gesprek centraal

Bespaar tijd voor managers & HR

In een continue dialoog kan ieder doel stap voor stap worden opgepakt. Blijf op de hoogte van drijfveren van collega's en stimuleer elkaars ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen staan centraal in het goede gesprek tussen leidinggevenden en medewerkers.

Dit is TruQu.

Simpel en doeltreffend.

Interne & externe feedback

Je kunt eenvoudig aan iedereen feedback vragen. Dit kunnen zowel directe collega’s, collega’s buiten jouw team of externe partijen zijn.

Doelen stellen

Gebruikers kunnen doelen aanmaken in TruQu en hier feedback op vragen. Zo krijgt de gebruiker goed inzicht op zijn of haar ontwikkeling.

Complimenten geven

Vier successen en geef elkaar complimenten. Positieve feedback motiveert en stimuleert de ontwikkeling.

Feedback inplannen

Zet feedback klaar om op een bepaalde tijd automatische feedbackverzoeken te sturen.

Reflecteren

In het reflectieverslag benoem je punten die je hebt geleerd, punten die je kan ontwikkelen en actiepunten.

Analyseren

Met TruQu kun je de feedback die je hebt ontvangen ook analyseren. Cijfers en gemiddelden worden per vragenlijst getoond.

Wat onze klanten zeggen

"Aranea gebruikt TruQu voor het ontwikkelen en professionaliseren van haar medewerkers. Met TruQu kunnen medewerkers eenvoudig 360 graden feedback vragen aan klanten en collega’s, om zo een beeld te krijgen van hun ontwikkelpunten. Als organisatie hebben we onze feedbackcultuur hiermee op een hoger niveau gebracht.”


Aad van den Boogaart, Managing Partner - Aranea

“Met TruQu hebben we het gevoel dat we samen iets moois kunnen maken. Een week nadat wij enthousiast waren is er een productrondleiding gegeven. Jullie luisterden naar wat wij zeiden. Ook de manier waarop de contractvorming tot stand is gekomen, was fijn. De support in de software is overigens ook super. Het werkt echt als een trein, want ik hoef maar wat te vragen en ik krijg meteen antwoord. Dat gaat razendsnel.”

Adri Cornelissen - Fontys Hogescholen

14 dagen proberen

2018 Copyright © TruQu

Ontwikkel inzichten die nodig zijn om de prestaties en ontwikkelingen van je team te ondersteunen en zo effectievere teams te creëren. Teamleden kunnen gekregen feedback voor zichzelf houden of delen binnen het team om het gesprek aan te gaan.

Stimuleer positieve team feedback binnen teams om zowel de persoonlijke prestaties als de teamprestaties te verbeteren. Maak gebruik van de kennis die andere over jou hebben en kom erachter waar jouw kracht ligt en hoe jij dit kunt verbeteren.

Steeds meer organisaties stappen van een hiërarchische organisatiestructuur over naar zelfsturende teams waarin dynamiek, flexibiliteit en communicatie belangrijker zijn dan ooit. Door te communiceren over elkaars drijfveren en focuspunten, kun je collega’s helpen, talenten inzien en zo de team performance versterken.

Ook zonder leidinggevende is feedback onmisbaar voor verbetering en persoonlijke ontwikkeling. Dit kan gemakkelijk via de Feedback App. Zo kunnen teamleden verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen kwaliteit én voor de kwaliteit van het team.

Positieve feedback binnen teams

Effectievere teams door team feedback

Team feedback is onmisbaar bij verbetering

Verhoog de team performance