fbpx

Ben je klaar voor een nieuwe performance aanpak binnen jouw consultancybureau?

TruQu biedt een nieuwe performance aanpak gebaseerd op continue feedback, meer zelfregie en
ontwikkelingskansen.

Haal je het maximale uit je consultants?

Er worden beoordelingsgesprekken gehouden, maar deze leveren weinig op. Je wilt dat consultants zich continu blijven ontwikkelen, maar je weet niet hoe en het kost onwijs veel tijd. Waar loopt jouw organisatie tegenaan?

Je zit nog vast aan de traditionele aanpak

Je bureau valt terug op de traditionele cyclus en houdt zich vast aan het oude bekende. Niemand weet waar ze moeten beginnen om de verandering aan te grijpen. Je bent minder op zoek naar specifiek maatwerk en meer naar praktische en direct toepasbare oplossingen.

Weinig tijd voor het ontwikkelen en borgen van een goede performance cyclus

Je ziet het belang van een goede performance management cyclus in, maar je tijd en energie is beperkt. Je merkt dat consultants hun potentieel niet bereiken, gefrustreerd raken en vastlopen. Dit brengt onnodige zorgen met zich mee, maar je hebt de mogelijkheid nog niet gevonden om het aan te pakken.

Je consultants zitten op afstand bij de klant

Consultants zitten bij klanten waardoor de afstand met het management groot is. Hierdoor wordt het lastig om talentontwikkeling te bevorderen en performance reviews in te plannen. Je hebt echter wel grote behoefte om de juiste ondersteuning te bieden.

Wat als TruQu je organisatie kan leiden door bewezen processen toe te passen?

Vanaf de implementatie en gedragsverandering tot het instellen van je eerste doel. TruQu neemt je mee in het hele proces. Makkelijker wordt het niet!

Samen naar een oplossing die bij jouw consultancybureau past

Jouw consultants hebben behoefte aan feedback dat sneller, makkelijker en vaker gegeven kan worden. Professionals willen meer regie over hun eigen leerproces en ontwikkelingskansen binnen de organisatie. Maar, hoe?

Laat consultants hun eigen regie nemen

Professionals kunnen zelf de regie nemen door een zelfreflectie te starten en deze te delen met collega's of andere mensen uit hun netwerk. Stimuleer om feedback te vragen na iedere prestatie en laat de consultant zelf regie nemen over zijn persoonlijke ontwikkeling. Dit kan al vanaf dag één. TruQu is een direct toepasbare oplossing dat binnen enkele seconden klaar is voor gebruik.

Volledig overzicht in een continu proces

TruQu is in staat om je hele performance management cyclus te regisseren en te registreren. Feedback haal je eenvoudig op en wordt op overzichtelijke wijze weergegeven. Het analyseren en vaststellen van kansen om klantrelaties te verbeteren wordt zo een fluitje van een cent. Met de ondersteuning van TruQu ben je minder tijd kwijt, heb je meer overzicht en werk je continu gestructureerd aan de ontwikkeling van jouw consultants.

Ontwikkelingskansen voor consultants

In TruQu kunnen consultants concrete ontwikkeldoelen stellen, hier tussentijdse resultaten aan toevoegen, er feedback op vragen en dit overzichtelijke rapport delen. Krijg complimenten over de genomen stappen en voeg weer nieuwe ontwikkeldoelen toe. Met TruQu borg je de ontwikkeling van je personeel en houdt je daarnaast voldoende tijd over.

Vraag regelmatig feedback aan klanten

Met TruQu kunnen consultants regelmatig feedback aan klanten vragen. Niet alleen aan het einde van een project, maar ook tussendoor. Op deze manier draagt de klant op aan actieve manier bij aan de ontwikkeling van jouw consultants.

Waarom consultancybureaus TruQu graag gebruiken

CEO’s

Verbeteren klantrelatie

Meer kans op succes

Geen dure pakketten

Meer betrokkenheid

HR-manager’s

Tijdbesparing

Basis voor het goede gesprek

Alles digitaal

Hulp bij implementatie

Consultants

Meer zelfregie

Continue ontwikkeling

Geen verrassingen

Waardering

De eerste twee weken krijg je van ons!

Ontvang een gratis proefperiode van 14 dagen van TruQu, zonder enige verplichtingen🙌

Tijdens de proefperiode zullen we er samen achter komen wat jullie ideale oplossing is op basis van je organisatiecultuur, niche & een aantal andere factoren. Maak vandaag nog een gratis account aan en maak kennis met de software.

Probeer TruQu gratis

Of wil je een rondleiding?

Maar natuurlijk! Plan een één-op-één demo waar we je precies kunnen laten zien hoe TruQu in je consultancybureau past.

Ik wil een demonstratie!