Content Marketeer

Ben jij die creatieve copywriter die mooie content creëert met krachtige tekst en sprekend beeld? Maak jij samen met onze feedback experts overtuigende verhalen over onze expertise? Weet jij hoe je die on- en offline met impact kunt vertellen? Dan biedt het Marketing team van TruQu je de perfecte plek.

Wat ga je doen?

In de functie van Content Marketeer zorg je voor sterke content die de juiste snaar raakt. Creatief en inhoudelijk sterk gefocust op de meerwaarde van onze dienstverlening voor de klant.

Je staat stevig in je schoenen en bent een uitstekende sparring partner voor ons marketing team. Samen met hen formuleer je spot-on kernboodschappen, schrijf je goede verhalen en laat je zien hoe hun expertise invulling geeft aan onze klantbelofte. Je weet welke content goed werkt voor zowel on- als offline communicatie en maakt dit in co-creatie de andere marketeers. Uit jouw handen komen veel verschillende communicatieproducten en je bewaakt de communicatiestijl voor ieder kanaal.

Wat heb je ons te bieden?
  • Je hebt werkervaring als content marketeer of (bedrijfs-)journalist;
  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma Communicatie of een vergelijkbare studie;
  • Je houdt van creatief, pakkend schrijven voor diverse media en diverse doelgroepen;
  • Je hebt ervaring met het bedenken en schrijven van content voor Blogs & social media;
  • Je inspireert mensen om samen met jou tot de kern van een verhaal te komen;
  • Je kunt een strategisch perspectief goed afwisselen met een creatieve, hands-on aanpak;
  • Kwaliteit staat bij jou op nummer 1, ook als er sprake van tijdsdruk is;
  • Je kunt goed samenwerken, hebt een prettige wijze van communiceren, een flexibele instelling, je houdt van aanpakken.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
Wat hebben we jou te bieden?

Het Marketing team van TruQu is een klein team dat nauw samenwerkt. Ons werkveld is dynamisch en heel divers. Dit maakt het leuk, inspirerend én vooral uitdagend. En dat vergt van ons team een brede interesse en inlevingsvermogen in alle aspecten van marketing. Je gaat samenwerken met mensen van heel diverse achtergrond en daar leer je enorm veel van.

Als professional bieden we je uitgebreide mogelijkheden om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Wie wordt je team?

Ons jonge team bestaat uit 20 mensen. Verdeelt over marketing, sales, development & onboarding. De sfeer in het team is collegiaal en door goede samenwerking kunnen we een mooi software product leveren van topkwaliteit. Het werktempo ligt geregeld hoog net als in de rest van de organisatie.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

TruQu zorgt ervoor dat beoordelen en ontwikkelen simpel en leuk wordt.  TruQu is gericht op het optimaliseren van de feedback cultuur binnen het bedrijf. Wat begon als visie, is nu een manier leven. Ontwikkelen en feedback kort na elke “gebeurtenis” voegt waarde toe. Net als in de topsport. Directe feedback is een nuttige beoordeling direct na een prestatie om jezelf te verbeteren. Met TruQu stellen wij andere bedrijven in staat om de gesprekscyclus eenvoudig naar een hoger niveau te tillen. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Door een veilige werksfeer te creëren in andere organisaties, biedt TruQu de medewerkers de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen. Wij als team zetten ons elke dag weer 100% in om andere bedrijven deze 360 graden feedback ervaring te laten beleven. Naast hard werken zijn wij uiteraard in voor tafelvoetbal, mini-basketbal, vrijdagmiddagborrels en gezelligheid!

Wil jij een ontzettend leuke en uitdagende baan als content marketeer?

Solliciteer dan snel! Solliciteren kan via onze CEO Bart: bart.kollau@truqu.com of 085-0600050