Continue feedback brengt jouw organisatie naar een hoger niveau

Til het niveau van functioneren en beoordelen omhoog. De continue feedback software van TruQu maakt continue feedback onderdeel van de beoordelingscyclus.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Continue feedback: continu leren en ontwikkelen

Onze visie is om een cultuur te creëren, waarin elke medewerker zich optimaal kan ontwikkelen.

Real-time feedback vragen

Feedback gebeurt minder dan het zou moeten & komt vaak te laat. Laten we dat veranderen! De technologie van TruQu maakt het mogelijk om tijdens of direct na een presentatie, gesprek of project feedback te vragen aan de betrokken personen. Selecteer een collega of externe door simpelweg een e-mailadres in te vullen en vraag feedback wanneer het er toe doet.

Inplannen van feedback

Vind je het ook lastig om consequent feedback te vragen? Plan dan vaste momenten in om feedback te vragen. Op deze geplande momenten wordt dan automatisch het feedback verzoek gemaild. Zo kun je ten alle tijden bezig zijn met uw persoonlijke ontwikkeling en krijgt u regelmatig feedback gespreid door de tijd heen.

Initiatief bij de medeweker

Heb je waardevolle feedback ontvangen? Deel het met jouw collega’s, het initiatief ligt bij jou! Je kunt ook direct reageren op ontvangen feedback, dit geldt voor enkele vragen & vragenlijsten. De ontvangen feedback kan gedeeld worden met collega’s en leidinggevenden. Het delen van feedback draagt bij aan het stimuleren van de feedback cultuur binnen de organisatie.

Continue Feedback Tool

Medewerkers hechten veel waarde aan feedback. Toch gaat er iets mis en kijkt niemand uit naar beoordelingsgesprekken. Managers stellen gesprekken uit, de gesprekken zijn weinig vernieuwend en iedereen vraagt zich af wat dat ene gesprek per jaar oplevert, terwijl het uren tijd kost. Met TruQu kan je deze beoordelingsgesprekken vervangen en het hele jaar door feedback geven en vragen zonder dat het jou uren tijd kost.

TruQu-software-pc-&-app
  • My ImageE-Feedback
  • E-feedback is een van de oplossingen. Continue online feedback van collega’s, leidinggevenden, klanten, afnemers geeft veel meer inzicht in waar verbeteringen mogelijk zijn. Het geeft daarmee de broodnodige handvatten en leerpunten voor medewerkers om het werk en zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren.

  • My ImageMeer werkgeluk
  • Steeds meer organisaties willen gaan sturen op werkgeluk. Naast dat gelukkige medewerkers meer betrokken zijn, maakt de gelukkige medewerker ook gemakkelijker contact. Complimenten op de werkvloer kunnen zorgen voor meer werkgeluk onder medewerkers.

  • My ImageSneller anticiperen op problemen
  • Op de werkvloer kunnen allerlei problemen ontstaan. Samenwerking tussen collega’s verloopt niet soepel, het gaat mis in de communicatie of met verwachtingen onderling. Een uit de hand gelopen situatie kan voorkomen worden door elkaar op tijd feedback te geven over de performance.

Onze klanten over Continue Feedback

TruQu helpt je de talenten van jouw medewerkers optimaal te benutten.
“Aranea gebruikt TruQu voor het ontwikkelen en professionaliseren van haar medewerkers. Met TruQu kunnen medewerkers eenvoudig en transparant 360 graden feedback vragen aan klanten en collega’s, om zo een integraal beeld te krijgen van hun sterke punten en hun ontwikkelpunten. Als organisatie hebben we onze feedbackcultuur hiermee op een hoger niveau gebracht.”
Portretfoto Frank Roumans
Frank Roumans | Managing PartnerAranea
“Sogeti maakt gebruik van TruQu sinds de 2e helft van 2015. De belangrijkste reden waarom wij TruQu gebruiken is omdat Sogeti de noodzaak inziet van het continu verbeteren van onze medewerkers en onze diensten. Door gebruik te maken van TruQu bieden wij al onze medewerkers een zeer laagdrempelige tool om feedback intern en bij de klant te vragen.”
Werknemer Sogeti
Ronald Huigen | Manager Business SupportSogeti

Stimuleer ontwikkeling

Help iedereen binnen jouw organisatie het beste uit zichzelf te halen. Vraag nu geheel vrijblijvend een persoonlijke productrondleiding aan!