Oct 13

De HR cyclus vernieuwen met e-Feedback (HR Event)

De jaargesprekken zijn aan vernieuwing toe, dat hoor je overal. Voor HR-professionals betekent dit een grote uitdaging. Hoe moet het dan wel? Medewerkers willen niet langer één of twee keer per jaar feedback, maar het hele jaar door. Continue feedback.

online-feedback

Een Kijkje in de Keuken bij startup TruQu

Startup TruQu speelt hier op in. Door middel van online feedback kunnen medewerkers het hele jaar door feedback vragen. Aan klanten, collega’s en leidinggevenden, overal en op elk moment van de dag. Benieuwd hoe online feedback in de praktijk wordt ingezet? In het Kijkje in de keuken bij Truqu krijgt u succesvolle praktijkvoorbeelden over het toepassen van e-feedback. Hierbij leer je hoe e-feedback bij de Rabobank en ING wordt ingezet.

Datum en locatie: dinsdag 6 december 2016 om 13:00, B Amsterdam Amsterdam
Prijs: € 490 tot 10 november 2016 ontvangt u €100,- vroegboekkorting!
Soort: HR-event

Meer informatie en aanmelden

 

Mis geen updates!

Ontvang updates over nieuwe artikelen, webinars en andere updates

About The Author

TruQu is opgericht in 2012 door Eelco Veltenaar en Bart Kollau. TruQu richt zich op bedrijven die de HR-performance cyclus willen vernieuwen en die medewerkers in staat willen stellen om middels online feedback continu te leren. De vraag naar feedback oplossingen is binnen de HR-wereld sterk groeiende. De TruQu software maakt het inmiddels mogelijk om feedback te vragen en te geven aan internen en externen. TruQu is een van de snelstgroeiende HRTech bedrijven van Nederland en is gevestigd in de parktoren in Amstelveen.