fbpx

Plan jouw performance cyclus en ontwikkel

Geef structuur aan de gehele performance cyclus van jouw organisatie en inspireer tot verbetering

Plan your performance cycle - Performance cycle NL

Plan uw performance cyclus

In TruQu kun je jouw eigen tijdlijn samenstellen. Hiermee geef je de performance cyclus structuur en kun je deze gelijkstellen aan de bedrijfsdoelstellingen . Organiseer een ritme tussen doelen, evaluaties en feedback. De frequentie van acties is zelf in te stellen. Dit betekent dat je kunt kiezen hoeveel acties elke collega binnen een periode minimaal onderneemt. Hierdoor zullen jouw collega’s een duidelijke rolverdeling hebben en de cultuur van interne helderheid omarmen. Je kunt kiezen tussen een standaard cyclus of een zelf ontworpen cyclus.

Goals - Performance cycle NL

Stel tastbare doelen

Wanneer je een performance cyclus instelt, kun je het aantal doelen kiezen waaraan gewerkt moet worden tijdens de bepaalde periode. Jouw collega’s krijgen dan voor elke periode een overzicht van de acties die voltooid dienen te worden. Als het gaat om het creëren van een doel, geeft TruQu talloze voorbeelden van doelen, maar managers kunnen ook inspiratie geven. Nadat je een doel hebt gesteld, kun je het delen, tussentijdse resultaten toevoegen en actiepunten toevoegen om het doel in kleinere stukken te verdelen. Alle collega’s binnen jouw organisatie kunnen nu concrete stappen plannen om hun doelen te bereiken.

Learning moments- Performance cycle NL

Creëer leermomenten

Tijdens elk doel zijn er talloze momenten om feedback te vragen en te geven. Het nieuwe tijdperk van feedbackcultuur vereist een samenwerking-mentaliteit met continue feedback. Met terugkerende monitoring krijgen managers en medewerkers de mogelijkheid om obstakels te overwinnen, voortgang te bespreken, prioriteiten te stellen en ervoor te zorgen dat de doelen worden afgestemd op de doelstellingen van de organisatie. Bijzondere prestaties en ontwikkelingen zullen ook eerder duidelijk worden. De werknemers zullen zich erkend voelen en de volledige betrokkenheid van de werknemer zal verbeteren!

Reflection- Performance cycle NL

Evalueer uw voortgang

Evaluatierapporten bieden een geweldige kans voor eerlijke reflectie en betrouwbare feedback. Managers kunnen gedurende een bepaalde periode inzicht krijgen in de sterke punten en verbeterpunten van werknemers. Medewerkers kunnen zelfreflectie starten, maar teamcoaches of admins kunnen ook een reflectierapport voor een medewerker organiseren en de rapporten opslaan. De reflectie krijgt een nieuwe dimensie met 360 graden feedback. Betrek collega’s bij de reflectie en doe kennis op vanuit verschillende invalshoeken.