Oct 10

Driessen HRM en TruQu tillen samen de gesprekscyclus naar een hoger niveau

Het is een trend die niet meer te stoppen is: zowel medewerkers als organisaties willen af van de traditionele beoordelingsgesprekken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze niet effectief zijn en de motivatie van medewerkers niet verhogen.

TruQu-Driessen-HRM

 

Hoe werkt de gesprekscyclus dan wel?

Wat wel werkt is continue feedback, waarbij medewerkers meer contactmomenten hebben met hun managers, collega’s en klanten. TruQu heeft software ontwikkeld om dit proces te ondersteunen. Medewerkers kunnen online feedback vragen via een online platform en een feedback app. Directeur Bart Kollau zegt hierover: “Door online feedback aan de gesprekscyclus toe te voegen ontstaan niet alleen meer en betere gesprekken, de medewerker creëert ook een portfolio van feedback van alle mensen om de medewerker heen. Dit portfolio zorgt voor een completer en daarmee ook accurater beeld bij de beoordeling.”

Driessen HRM en TruQu gaan samenwerken om gesprekscyclus in de publieke sector te verbeteren

Driessen HRM en TruQu hebben op donderdag 5 oktober een samenwerking getekend om samen de gesprekscyclus in de publieke sector naar een hoger niveau te tillen. Driessen HRM, de grootste HRM-dienstverlener in de publieke sector ziet dat organisaties in de overheid zoeken naar een nieuwe manier om de gesprekkencyclus met medewerkers in te richten. Dit komt doordat de klassieke gesprekkencyclus een arbeidsintensief proces is dat niet altijd de gewenste resultaten oplevert. De gesprekscyclus zal voor HR, leidinggevenden en medewerkers binnen de overheid slimmer, eenvoudiger maar bovenal beter worden. Harold de Wit, directeur van Driessen Administratie en Advies, laat optekenen: “De samenwerking tussen Driessen HRM en TruQu voelt als een logische stap die aansluit bij onze visie om HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken.”

Op de foto staan Bart Kollau (TruQu) en Jeroen Driessen (Driessen HRM).

Meer weten over de samenwerking tussen Driessen HRM en TruQu?

Neem contact met ons op of stuur een email naar info@truqu.com.

Mis geen updates!

Ontvang updates over nieuwe artikelen, webinars en andere updates

About The Author

TruQu is opgericht in 2012 door Eelco Veltenaar en Bart Kollau. TruQu richt zich op bedrijven die de HR-performance cyclus willen vernieuwen en die medewerkers in staat willen stellen om middels online feedback continu te leren.