Jun 06

Een kijkje in de keuken bij TruQu

12 oktober organiseert HR Academy in samenwerking met TruQu een “Kijkje in de Keuken bij TruQu”. Hierbij kun je zien hoe een nieuwe manier van stimuleren en ondersteunen ingezet kan worden voor performance en ontwikkeling. Deelnemers van dit evenement leren van organisaties die al met het betreffende onderwerp aan de slag zijn. De praktijkvoorbeelden vormen dus het hart van de middag.

De oude beoordelingscyclus voldoet niet meer

De oude beoordelingscyclus voldoet al geruime tijd niet meer. Steeds meer horen we dat juist veelvuldig feedback geven veel meer oplevert. HR-professionals zoeken naar mogelijkheden om de beoordelingscyclus veel dynamischer te maken. Je zult dit ongetwijfeld herkennen. E-feedback verheugt zich dan ook in een grote belangstelling. Vorig jaar december hebben we ook een kijkje georganiseerd. Dat was een succes. Ruim 40 deelnemers waren aanwezig. En gedurende de bijdragen is er dan ook levendig gediscussieerd. Reden voor een vervolg!

Tijdens dit evenement krijg je antwoord op de vragen waarom organisaties overgaan op e-feedback, hoe ze dat hebben geïmplementeerd en vooral welke ervaringen (positieve en negatieve) ze er mee hebben gehad. Het eerlijke verhaal dus.

We gaan het Kijkje houden op 12 oktober. De locatie is B Amsterdam, de thuishaven van TruQu.

Het programma ziet er als volgt uit.

13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Opening door de middagvoorzitter Jan Tjerk Boonstra.
14.00 uur Praktijkvoorbeeld Sogeti
14.45 uur koffie
15.00 uur Praktijkvoorbeeld Valtech
15.45 uur Bijdrage Bart Kollau
16.15 uur Vragen/discussie onder leiding van Jan Tjerk Boonstra
16.30 uur Korte rondleiding door B Amsterdam
17.00 uur Hapje en drankje

Wil jij meer weten over de verandering van een traditionele performance cyclus naar continue feedback?

Meld je aan voor het kijkje in de keuken

Mis geen updates!

Ontvang updates over nieuwe artikelen, webinars en andere updates

About The Author

TruQu is opgericht in 2012 door Eelco Veltenaar en Bart Kollau. TruQu richt zich op bedrijven die de HR-performance cyclus willen vernieuwen en die medewerkers in staat willen stellen om middels online feedback continu te leren. De vraag naar feedback oplossingen is binnen de HR-wereld sterk groeiende. De TruQu software maakt het inmiddels mogelijk om feedback te vragen en te geven aan internen en externen. TruQu is een van de snelstgroeiende HRTech bedrijven van Nederland en is gevestigd in de parktoren in Amstelveen.