Feedback software TruQu

Ontwikkeling door continue feedback van collega’s

De kern van TruQu

Performance Management

Performance Reviews

Verbeter de effectiviteit van uw organisatie door inzicht in uw performance management. Het TruQu dashboard is de manier om controle te krijgen over wat er moet gebeuren op verschillende niveaus in uw organisatie. Door de resultaten meetbaar te maken is het eenvoudig om te zien of de zaken zijn uitgevoerd zoals afgesproken. Leg als organisatie de link tussen persoonlijke doelstellingen en de strategie van de organisatie.

Doelen instellen

Iedere medewerker is uniek en heeft eigen talenten en doelen. Met de feedback software van TruQu kunnen medewekers persoonlijke- en organisatorische doelen toevoegen. Als gebruiker heeft dit als voordeel dat het eenvoudiger is om persoonlijke doelstellingen in lijn te krijgen met de doelstellingen van de organisatie. Maak uw doelen meetbaar en begin met de continue ontwikkeling van uw medewerkers.

Dashboard via Web & App

Open het dashboard overal en altijd  via je smartphone. Het TruQu dashboard kunt u openen via de (mobiele) website of download de app. Met de TruQu app heeft u altijd en overal eenvoudig toegang tot je persoonlijke ontwikkeling.

Feedback voor alle medewerkers

Geschikt voor kleine en grote organisaties. Medewerkers kunnen direct aan de slag. Medewerkers kunnen feedback vragen aan personen binnen en buiten de organisatie.

Initiatief bij de medewerker

Medewerkers kunnen zelf feedback vragen. Zij kunnen kiezen wanneer ze feedback willen vragen en aan wie. De feedback kan gedeeld worden met collega’s en leidinggevenden.

Feedback via web en app

Feedback direct via je smartphone. Gebruik de (mobiele) website of download de app. Overal makkelijk toegang tot je feedback.

Feedback inplannen

Je kan feedback klaar zetten om op bepaalde tijden uit te sturen. Op die momenten worden dan automatisch de feedbackverzoeken gemaild. Zo krijg je regelmatiger feedback gespreid door de tijd heen.

Feedback Cultuur

360 Graden
Feedback

Persoonlijke feedback en vragenlijsten

Medewerkers kunnen feedback vragen over elke situatie door zelf een feedbackvraag aan te maken. Daarnaast kunnen vanuit de organisatie meerdere vragenlijsten aangeboden worden.

Interne en externe feedback

Selecteer makkelijk een collega of voer een emailadres in om iemand van buiten de organisatie om feedback te vragen.

Stimulans vanuit management of HR

Je kan als manager van een team in TruQu feedback laten vragen voor gebruikers in je team. Zo kan het management er mede voor zorgen dat er relevante feedback wordt verzameld.

Complimenten geven

Medewerkers en managers kunnen complimenten sturen aan collega’s. Toon je waardering en verhoog de betrokkenheid en motivatie.

Exporteer data

Het is mogelijk om de data te exporteren naar Excell en CSV.

Eigen huisstijl

Gebruik je eigen logo, je eigen URL en je eigen achtergrond!

Zelfontwikkeling

Onboarding

Onboarding

TruQu helpt bij de implementatie, activatie en engagement. Zo krijgen nieuwe klanten een uitgebreid startpakket, zodat ze gebruik kunnen maken van de kennis en ervaring van TruQu. Daarnaast staan onze activatie-experts altijd klaar voor vragen en advies.

Meerdere talen

De software is beschikbaar in zowel Engels als Nederlands.

Benieuwd naar onze feedback software?

Plan een demo

Organisaties over TruQu

Ontwikkeling, zowel op persoonlijk als organisatie niveau vinden wij enorm belangrijk. Hierbij hebben we elkaar nodig; daarom streven we naar een cultuur waarin elkaar aanspreken en feedback geven normaal is. TruQu kan hier goed bij ondersteunen.
Martine Themmen Consultant Strategic Health Management InHealth
Als ik zelf kijk naar de feedback die mensen met mij gedeeld hebben, dan levert die informatie goud op. Er komen kwaliteiten aan het licht waar wij totaal geen weet van hadden. De tool heeft geholpen een blinde vlek ten aanzien van de performance en kwaliteiten van mensen weg te nemen.
Barry van der MeijManaging Director Valtech Amsterdam
Sogeti maakt gebruik van TruQu sinds de 2e helft van 2015 voor het continu verbeteren van onze consultants en onze diensten. Door gebruik te maken van TruQu bieden wij al onze medewerkers een zeer laagdrempelige tool om feedback intern en bij de klant te vragen.
Ronald HuigenManaging Business Support Sogeti