Stimuleer persoonlijke ontwikkeling middels feedback software.

Feedback software is van cruciaal belang om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren binnen jouw organisatie. TruQu biedt 360 graden feedback software voor individuen, managers en teams. 

Probeer nu 14 dagen gratis

Feedback software voor individuen, managers en teams.

Grotere betrokkenheid

Krijg constructieve feedback

Geef HR meer wendbaarheid

Organisaties moeten actief investeren in een optimale werknemerservaring. Geef de kans verbeterpunten te ontdekken en te identificeren om zo talent te bevorderen.

Van HR wordt steeds vaker verwacht dat zij een cultuur bepalen en ontwikkelen. Zet TruQu in om HR meer wendbaarheid te bieden en te moderniseren zonder te overweldigen.

Vraag eenvoudig feedback om je ontwikkeling te stimuleren. Ga van een subjectieve beoordeling naar een tweerichtingsgesprek met je verzamelde data in TruQu.

Van de ondervraagden vindt dat feedback van meerdere mensen afkomstig moet zijn. 

79%

*= TruQu Performance Report 2018

Wat kun je met de feedback software van TruQu?

TruQu zorgt ervoor dat medewerkers hun eigen ontwikkeling in handen nemen en op een laagdrempelige manier feedback kunnen vragen in hun werkomgeving.


Heb je vragen voor ons?

Start een livechat

"We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe oplossing. De gesprekken die we voorheen jaarlijks hadden, waren op zich een succes. Maar, het ging om te grote begrippen. TruQu vult deze leegte mooi in door veel compacter en concreter te zijn."


Moniek Dupuis | Gemeente Waalwijk


Wat onze klanten zeggen

Vertrouwd door honderden van 's werelds beste organisaties.

“Met TruQu hebben we het gevoel dat we samen iets moois kunnen maken. Een week nadat wij enthousiast waren is er een productrondleiding gegeven. Jullie luisterden naar wat wij zeiden. Ook de manier waarop de contractvorming tot stand is gekomen, was fijn. De support in de software is overigens ook super. Het werkt echt als een trein, want ik hoef maar wat te vragen en ik krijg meteen antwoord. Dat gaat razendsnel.”

Adri Cornelissen | Fontys Hogescholen

"Eén keer op gesprek bij je leidinggevende is niet meer van deze tijd. Wat mij betreft valt er een enorme winst te behalen. Niet alleen in tijd, maar ook in het simpele gegeven dat medewerkers beter worden in waar ze goed in zijn. Het werkt stimulerend om aandacht te geven aan de talenten en ook de potentie van iedereen."


Richard Hamaker | Leaseweb


Ook persoonlijke groei bevorderen met feedback software?

Probeer TruQu 14 dagen gratis

Wat maakt TruQu anders?

Beveiliging & privacy

Uitstekende ondersteuning

Intuïtieve technologie

Onze aanpak stelt mensen in staat om  overal bezig te zijn met hun dagelijkse doelstellingen en ambities op lange termijn.

Ons toegewijde team helpt je bij het definiëren & opzetten van je op maat gemaakte strategie voor het activeren van mensen.

TruQu voldoet aan de AVG wetgeving en stelt de hoogste eisen aan veiligheid en techniek.


FAQ

Klik op de vraag om het antwoord uit te klappen.

Copyright © TruQu 2019

Privacy policy

Terms of Service