Feedbackcultuur Software

Til het niveau van functioneren en beoordelen omhoog. De 360 graden feedback software van TruQu maakt de gesprekscyclus slimmer, eenvoudiger en beter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontwikkelcultuur: Slimmer & Eenvoudiger

Onze visie is om een cultuur te creëren, waarin elke medewerker zich optimaal kan ontwikkelen.

Personeel dat zich blijft ontwikkelen

De transitie naar een feedbackcultuur kan lastig zijn. TruQu maakt het vragen van feedback en het geven van feedback binnen het bedrijf een stuk laagdrempeliger. Gebruik feedback templates van je organisatie of bedenk eigen vragen met betrekking tot persoonlijke doelen en competenties.

Overal en altijd toegankelijk

Gebruik de mobiele app of de online software om altijd en overal in te loggen bij jouw TruQu account. Ontwikkel inzichten die het geven van feedback bevorderen. Open het dashboard via je smartphone en maak feedback vragen een onderdeel van jouw workflow.

Initiatief bij de medewerker

Heeft u waardevolle feedback ontvangen? Deel het met collega’s en leidinggevenden, het initiatief ligt bij jou! Het delen van feedback draagt bij aan het stimuleren van de feedback cultuur binnen de organisatie. Start direct de dialoog door te reageren op ontvangen feedback.

Feedbackcultuur Tool

Samenwerking is een vaardigheid die met de dag belangrijker wordt. Vaste structuren verdwijnen, mensen laten zich lang niet altijd meer sturen door regels, hiërarchie of vaste procesafspraken. Samen hebben we meer toegevoegde waarde. In nieuwe organisaties of in organisaties die willen innoveren is goed samenwerken de sleutel tot succes. Om samenwerking een succes te maken is feedback essentieel.

TruQu-software-pc-&-app
  • My ImageOntwikkelen van talent
  • Vaak hebben jouw medewerkers meer in huis dan je denkt. Maak optimaal gebruik van jouw eigen medewerkers door ze de kans te geven om te ontwikkelen. Met behulp van feedback is het mogelijk om verbeterpunten aan te pakken en talenten te ontdekken.

  • My ImagePrettige werksfeer
  • Een prettige werksfeer op de werkvloer is voor veel medewerkers heel belangrijk. Continue feedback kan voorkomen dat er ruzies ontstaan door op tijd feedback te geven.

  • My ImageBetere samenwerking
  • Bevorder de samenwerking tussen collega’s door te reflecteren op elkaars functioneren. Ontwikkel inzicht in persoonlijke drijfveren van collega’s en ondersteun elkaar door complimenten te geven.

Onze klanten over TruQu

TruQu helpt je de talenten van jouw medewerkers optimaal te benutten.
“Aranea gebruikt TruQu voor het ontwikkelen en professionaliseren van haar medewerkers. Met TruQu kunnen medewerkers eenvoudig en transparant 360 graden feedback vragen aan klanten en collega’s, om zo een integraal beeld te krijgen van hun sterke punten en hun ontwikkelpunten. Als organisatie hebben we onze feedbackcultuur hiermee op een hoger niveau gebracht.”
Portretfoto Frank Roumans
Frank Roumans | Managing PartnerAranea
“Sogeti maakt gebruik van TruQu sinds de 2e helft van 2015. De belangrijkste reden waarom wij TruQu gebruiken is omdat Sogeti de noodzaak inziet van het continu verbeteren van onze medewerkers en onze diensten. Door gebruik te maken van TruQu bieden wij al onze medewerkers een zeer laagdrempelige tool om feedback intern en bij de klant te vragen.”
Werknemer Sogeti
Ronald Huigen | Manager Business SupportSogeti

Stimuleer ontwikkeling

Help iedereen binnen jouw organisatie het beste uit zichzelf te halen. Vraag nu geheel vrijblijvend een persoonlijke productrondleiding aan!