Feedback voor freelancers

Goede feedback is de beste referentie
Goed werk vereist goed talent. Blijf jezelf continu verbeteren door feedback te krijgen op je opdrachten

.

Verbeter jezelf

Haal feedback op bij klanten, opdrachtgevers en collega’s. Na je opdracht, maar ook tussendoor. Zo weet jij wat er verwacht wordt, waar je kansen liggen en hoe jij jezlef kan verbeteren als freelancer.

.

Feedback als referentie

Toon je feedback aan nieuwe en potentiële opdrachtgevers. Exporteer je feedback en stuur deze mee bij een nieuwe opdracht. Goede feedback is de beste referentie.

.

Creëer vertrouwen

Creëer vertrouwen door aan te tonen dat opdrachtgevers tevreden over je zijn. Toon transparantie door open te zijn en je feedback te gebruiken om nog beter te worden.

Waarom feedback?

Als freelancer werk je met veel mensen samen. Door tussentijds feedback te vragen kun je je werk bijsturen en weet je precies wat er van je verwacht wordt.

Door het combineren van feedback van onder meerdere opdrachtgevers en collega’s ontstaat een totaalbeeld van jouw prestaties. Zo kun je zelf gemakkelijk aan de slag met jouw ontwikkeling.

Feedback App

Feedback ophalen is extreem eenvoudig via de Feedback App. Dit is een app op de smartphone waarmee je na elk contactmoment een feedbackverzoek kunt sturen aan de betrokkenen.

Direct inzicht

Bekijk direct je binnengekomen feedback via de app of de website. Krijg direct inzicht in je functioneren en doelstellingen.

Deel je feedback

Werknemers kunnen kiezen uit een vooraf ontworpen vragenlijst van de organisatie of uit hun persoonlijke competenties en skills om feedback over te vragen.

Ask 360 graden feedback

Freelancers over hun ervaring met feedback

I use TruQu to transparantly show everybody my level of professionalism as rated by others. As a Freelance IT Specialist it is important to prove to colleagues and (future) customers how qualified and experienced I am in my field of work. TruQu helps me doing just that
Marius van de VenHican

Schaf een account aan

Ga ook aan de slag met feedback! Vul je gegevens in om een account aan te schaffen. Je krijg van ons een factuur toegestuurd.