fbpx

Voorkom verrassingen met constante data-analyse

Analyseer feedback templates, volg dagelijkse activiteiten en krijg inzicht in de prestaties

roles in the platform

Rollen in TruQu

Erkenning van de verschillende verantwoordelijkheden en plichten van werknemers in TruQu zijn er drie rollen; de admin, de teamcoach en de professional. De beheerder is de gebruiker op het hoogste niveau. De beheerder kan groepen, gebruikers en vragenlijsten maken. De manager ziet ook statistieken over de organisatie. De teamcoach kan groepen aansturen. Eenmaal toegewezen aan een groep, kan de teamcoach de gebruikers in deze groep bewerken. De teamcoaches kunnen ook groepsstatistieken bekijken. Ten slotte kan de professional feedback vragen of fe geven.

Template analysis

Analyseer feedback templates

Met de data in TruQu ben je altijd op de hoogte van resultaten door de feedback die per template wordt ontvangen. Je kunt feedback templates analyseren en hebt altijd inzicht in de prestaties van jezelf en van andere werknemers.

Vervolgactiviteiten

Vervolgactiviteiten

Met de handige overzichten wordt je 24/7 geïnformeerd over doelen, feedback en reflecties zodat verrassingen worden voorkomen. Volg de prestaties, ontwikkeling en acties van gebruikers. Als beheerder heb je de mogelijkheid om de activiteit van alle gebruikersacties te controleren en toegang aan te vragen tot de inhoud. Met de data-analyse is alles mogelijk.

Verkrijg gegevensgestuurde beslissingenL

Verkrijg gegevensgestuurde beslissingen

Met de data in TruQu ben je altijd op de hoogte van de acties en resultaten in een gesprek. De analyses helpen je bij het nemen van beslissingen over jezelf en jouw organisatie. Je zult patronen kunnen herkennen, trends kunnen volgen, obstakels kunnen overwinnen, gedrag kunnen transformeren en vooruitgang kunnen visualiseren. Geef je team de kracht en leid de weg naar succes.

Organiseer gebruikers en teams

Organiseer gebruikers en teams

Als beheerder in TruQu heb je de mogelijkheid om gebruikers uit te nodigen, te verwijderen en rollen toe te schrijven. Je kunt nieuwe gebruikers handmatig toevoegen of CSV-bestanden importeren om honderden gebruikers tegelijkertijd te uploaden. Met ‘synchronisatie’ kun je gebruikers synchroniseren met het actuele medewerkersbestand van de organisatie. Zo worden accounts voor medewerkers die de organisatie hebben verlaten verwijderd, of vervangen door nieuwe accounts van nieuwe collega’s. Bovendien kun je mensen toevoegen aan de juiste teams en voor elk team een ​​geschikte templates kiezen. Teamcoaches kunnen altijd hun team aanpassen.