TruQu in de media

In de media

Op deze pagina vindt je een overzicht van artikelen en nieuwsberichten die over TruQu geschreven zijn.

Artikelen over TruQu zijn onder andere verschenen in HR Praktijk, HR Trend Institute, AllesoverHR.nl en HR Academy.

Daarnaast is TruQu genoemd in nieuwsberichten van onder andere Het Financieele Dagblad, de Telegraaf, BNR Nieuwsradio, Emerce en Frankwatching.

NRC logo
NRC

Durven vragen wat er beter kan

Apps als TruQu zorgen voor een toename van het aantal feedbackmomenten. Een positieve ontwikkeling. Mensen die vaker feedback krijgen, ontwikkelen zich sneller en voelen zich meer betrokken bij hun werk.

Lees verder
Logo HR Praktijk
HR Praktijk

E-feedback heeft geholpen een blinde vlek weg te nemen

Bij een zoektocht naar de juiste HR-tool kwam Valtech al snel uit bij TruQu. “De tool heeft geholpen een blinde vlek ten aanzien van de performance en kwaliteiten van mensen weg te nemen.”

Lees verder
FD_LOGO
FD

Behandel uw collega’s goed. Zij beslissen straks mee over uw salaris

Een keer per jaar eenrichtingsverkeer ontvangen, voldoet niet meer. Millenials hongeren naar een feedback cultuur waarin zij wekelijks voelen hoe hun persoonlijke ontwikkeling verloopt.

Lees verder
Logo HR Praktijk
HR Praktijk

Sterke Groei Online Feedback

Veel bedrijven willen de traditionele performance managementcyclus veranderen is de ervaring van HR-tech Start-up TruQu. Zij zien een grote groei in online en peer‐to-peer feedback bij Nederlandse organisaties. Bijvoorbeeld bij de Rabobank en ING

Lees verder
Logo BNR Radio
BNR

Einde aan nietszeggende eindejaarsgesprekken?

“Het introduceren van nieuwe technologieën gaat tezamen met een aantal randvoorwaarden. Eén van deze voorwaarden is een veilige werksfeer waarin ook het management durft te vragen om feedback.”

Lees verder
Logo HR Praktijk
HR Praktijk

Online feedback: ‘Medewerkers vinden dat het daadwerkelijk helpt’

“Op basis van de feedback die medewerkers ontvangen ontstaat een portfolio. Dit portfolio vormt weer de basis voor een goed gesprek over de ontwikkeling van een medewerker.

Lees verder
Online E-feedback
HR Praktijk

Pilot Rabobank met feedback-app

Sinds het voorjaar werkt de afdeling Corporate Clients van Rabobank met een feedback-app. Het is een pilotproject waaraan ongeveer 300 medewerkers deelnemen. Wat zijn de eerste ervaringen met deze vorm van e-feedback?

Lees verder
Logo Hr trend institute
HR Trend institute

HR Trend: Immediate Feedback Tools

We weten dat hoge kwaliteit en directe feedback belangrijke factoren zijn voor de ontwikkeling van mensen en teams. Toch hebben we moeite om dit effectief te organiseren. Hoe kan de technologie van feedback tools helpen om dit op te lossen?

Lees verder

“Transparant zijn is de trend. Organisaties gebruiken TruQu om meer inzicht te krijgen in de performance van professionals.”

Frankwatching

“TruQu zorgt ervoor dat je het beste talent kan vinden dat in jouw land of daarbuiten beschikbaar is.”

Startup Dope

Volgens de Nederlandse BNR News radio “kunnen professionals niet meer om TruQu heen.”

BNR Nieuwsradio
Benieuwd naar onze software?