Klanten van TruQu

TruQu streeft er al sinds 2011 naar voor iedere organisatie het beste uit de medewerkers te halen. Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten. Maak kennis met onze klanten en hun ervaringen met TruQu.
Dé manier om continu te blijven monitoren hoe klanten onze dienstverlening en kwaliteit van de medewerkers ervaren. Nu kan elke adviseur/projectleider, op elk gewenst moment een maatwerk evaluatie doen uitgaan. Het persoonlijk contact is gewaarborgd, de kwaliteit van de feedback is verhoogd.
Wilma van VuurenDirecteur Human Capital Group
Wij waren op zoek naar een handige tool voor bij de koffiecorner, waar je eenvoudig een appje mee kan uitsturen. Het moest vooral snel, gemakkelijk en simpel zijn. Zo kwamen wij bij TruQu. De mensen reageren over het algemeen heel enthousiast op de tool en hij wordt ook echt wel gebruikt.
Anne DoeserProject Manager Business Development Rabobank
Wij gebruiken TruQu om onze adviseurs beter te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Zij staan daarbij zelf aan het roer en gebruiken TruQu om 360 graden feedback van opdrachtgevers, concullega’s in opdrachten, management en collega’s te krijgen op de momenten dat zíj het relevant achten.
Aad van den BoogaartManaging Partner Aranea
“TruQu helpt ons in onze ambitie om continu te verbeteren door middel van dagelijkse feedback. Simpel, snel, effectief en gewoon als onderdeel van het dagelijkse werk.”
Xandra Buiter, HR Manager Mirabeau

Ook deze klanten kiezen voor continue feedback voor hun medewerkers

Ontwikkeling, zowel op persoonlijk als organisatie niveau vinden wij enorm belangrijk. Hierbij hebben we elkaar nodig; daarom streven we naar een cultuur waarin elkaar aanspreken en feedback geven normaal is. TruQu kan hier goed bij ondersteunen.
Martine Themmen Consultant Strategic Health Management InHealth
Als ik zelf kijk naar de feedback die mensen met mij gedeeld hebben, dan levert die informatie goud op. Er komen kwaliteiten aan het licht waar wij totaal geen weet van hadden. De tool heeft geholpen een blinde vlek ten aanzien van de performance en kwaliteiten van mensen weg te nemen.
Barry van der MeijManaging Director Valtech Amsterdam
Sogeti maakt gebruik van TruQu sinds de 2e helft van 2015 voor het continu verbeteren van onze consultants en onze diensten. Door gebruik te maken van TruQu bieden wij al onze medewerkers een zeer laagdrempelige tool om feedback intern en bij de klant te vragen.
Ronald HuigenManaging Business Support Sogeti
Word jij onze nieuwste klant?