Ben je al over naar een nieuwe performance aanpak?

TruQu biedt een nieuwe performance aanpak gebaseerd op continue feedback, meer zelfregie en ontwikkelingskansen.

Je bent in goede handen...

TruQu is de vertrouwde keuze van bedrijven in het MKB (sinds 2011).

Haal je het maximale uit je medewerkers?

Er worden beoordelingsgesprekken gehouden, maar deze leveren weinig op. Medewerkers willen graag continu blijven ontwikkelen, maar weten niet hoe en krijgen deze kans in de organisatie niet. Waar loopt jouw organisatie tegenaan?

Je zit nog vast aan de traditionele aanpak

Je organisatie valt terug op de traditionele cyclus en houdt zich vast aan het oude bekende. Niemand weet waar ze moeten beginnen om de verandering aan te grijpen. Je bent minder op zoek naar specifiek maatwerk en meer naar praktische en direct toepasbare oplossingen.

Weinig tijd voor het ontwikkelen en borgen van een goede performance cyclus

Je ziet het belang van een goede performance management cyclus in, maar je tijd en energie is beperkt. Je merkt dat medewerkers hun potentieel niet bereiken, gefrustreerd raken en vast lopen. Dit brengt onnodige zorgen met zich mee, maar je hebt de mogelijkheid nog niet gevonden om het aan te pakken. 

Geen of te weinig aandacht voor ontwikkeling

Er zijn transparante organisatiedoelstellingen nodig om een medewerker zelf concrete en meetbare ontwikkeldoelen op te laten stellen. Een organisatie die geen aandacht heeft voor de ontwikkeling van zijn personeel doet aan kapitaalvernietiging. 

Wat als TruQu je organisatie kan leiden door bewezen processen toe te passen?

Vanaf de implementatie en gedragsverandering tot het instellen van je eerste doel. TruQu neemt je mee in het hele proces. Makkelijker wordt het niet!

Samen naar een oplossing die bij jou past

 Jouw medewerkers hebben behoefte aan feedback dat sneller, makkelijker en vaker gegeven kan worden. Professionals willen meer regie over hun eigen leerproces en ontwikkelingskansen binnen de organisatie. Maar, hoe? 

Laat medewerkers hun eigen regie nemen

Professionals kunnen zelf de regie nemen door een zelfreflectie te starten en deze te delen met collega's of andere mensen uit hun netwerk. Stimuleer om feedback te vragen na iedere prestatie en laat de medewerker zelf regie nemen over zijn persoonlijke ontwikkeling. Dit kan al vanaf dag één. TruQu is een direct toepasbare oplossing dat binnen een dag klaar is voor gebruik.

Volledig overzicht in een continu proces

TruQu is in staat om je hele performance management cyclus te regisseren en te registreren. Feedback van klanten haal je eenvoudig op wordt op overzichtelijke wijze weergegeven. Het analyseren en vaststellen van kansen om klantrelaties te verbeteren wordt zo een fluitje van een cent. Met de ondersteuning van TruQu ben je minder tijd kwijt, heb je meer overzicht en wordt je continu gestructureerd aan de ontwikkeling van jouw medewerkers.

Ontwikkelingskansen voor medewerkers

In TruQu kunnen medewerkers concrete ontwikkeldoelen stellen, hier tussentijdse resultaten aan toevoegen, er feedback op vragen en dit overzichtelijke rapport delen met collega's. Krijg complimenten over de genomen stappen en voeg weer nieuwe ontwikkeldoelen toe. Met TruQu borg je de ontwikkeling van je personeel en houdt je daarnaast voldoende tijd over om te besteden aan klanten.

Neem het van onze klanten aan...

"Door de inzet van TruQu zagen we een verbetering in onze feedbackcultuur. We zien TruQu echt als iets wat je kan helpen om frequenter met je ontwikkeling bezig te zijn en dat gestructureerd vast te leggen. TruQu is geen doel, maar een middel."

Josine Thiadens

HRD-manager, 

PlanMen

"Als je elkaar beter wil maken en versterken dan moet je het doen met de hele organisatie. Wij hebben inmiddels meer dan 16.000 gebruikers acties in TruQu en verplichten de medewerkers om minimaal twaalf keer feedback te vragen in een jaar."

Richard Hamaker

Senior HR Business Partner, Leaseweb

Waarom klanten TruQu graag gebruiken

CEO's 

Verbeteren klantrelatie

Meer kans op succes

Geen dure pakketten

Meer betrokkenheid

HR-manager's

Tijdbesparing

Basis voor het goede gesprek 

Alles digitaal

Hulp bij implementatie

Medewerkers 

Meer zelfregie

Continue ontwikkeling

Geen verrassingen

Waardering

De eerste maand krijg je van ons!

Ontvang een gratis proefperiode van 30 dagen van TruQu, zonder enige verplichtingen. 🙌

Tijdens de proefperiode zullen we er samen achter komen wat jullie ideale oplossing is op basis van je bedrijfscultuur, niche & een aantal andere factoren. Maak vandaag nog een gratis account aan en maak kennis met de software. 

Wil je het eerst in actie te zien?

Maar natuurlijk! Plan een één-op-één demo waar we je precies kunnen laten zien hoe TruQu in je bedrijfsproces past.