De Mobiele App Voor Medewerker Feedback

Real-time feedback voor alle medewerkers met de TruQu Feedback App
Toegang tot feedback op jouw prestaties, op elk moment en elke plaats. Verbeter jezelf iedere dag door feedback te vragen via de TruQu Feedback App

.

Online feedback

Alle voordelen van online feedback in een mobiele applicatie. Continue feedback voor alle medewerkers. Geef en krijg feedback op elk moment. Krijg real-time inzicht in je prestaties.

.

Versterk de Feedback Cultuur

Creëer een feedbackcultuur met de mobiele applicatie en de website. Spreek de jonger wordende generatie medewerkers aan die het waardeert om persoonlijke feedback te krijgen van collega’s.

.

Geef complimenten

Gebruik de Feedback App om complimenten te geven aan collega’s. Toon je waardering door mijlpalen en prestaties te prijzen. Verhoog het moreel en de betrokkenheid door het geven van complimenten.

Mobiele App Voor Medewerker Feedback

Feedback kan niet alleen de prestaties stimuleren, maar ook de betrokkenheid van medewerkers vergroten. Creëer een cultuur van feedback met online feedback voor alle medewerkers.

Maak online feedback onderdeel van de organisatiecultuur. Haal alles uit feedback met de feedback app voor je smartphone. Geef medewerkers complimenten en positieve feedback.

Feedback App

De feedback app is beschikbaar voor Android en iOS. Medewerkers zonder smartphone kunnen de webversie gebruiken voor het geven, vragen en lezen van hun feedback.

Real-time inzicht

Lees direct je ontvangen feedback via de app of de website. Krijg real-time inzicht in je prestaties en doelen.

Vraag een GRATIS trial account aan

Vraag een gratis trial account aan en probeer TruQu vrijblijvend. Krijg toegang tot de mobiele feedback applicatie.

Naam*

Werk Email*

Telefoonnummer

Heeft u een boodschap of eventuele aanvullende informatie voor ons?

Velden met een * zijn verplicht