Stage Online Marketing & Operations TruQu

Wij zijn op zoek naar een stagiair met interesse in marketing en de dagelijkse processen van een startup. Wil jij onderdeel zijn van een startup met grote ambities? Kom dan ons team versterken!

Jouw Uitdaging

Je zult meedraaien in de dagelijkse organisatie van een startup. Je zult worden begeleid door een ervaren team van ondernemers, met name op het gebied van marketing en communicatie, maar ook binnen business development en operations. Deze stage geeft een perfect beeld van het werken bij een snelgroeiende online startup. Als stagiair zul je de mogelijkheid krijgen om je te ontfermen over marketingsstrategieën en je zult veel vrijheid hebben om je ideeën uit te werken.

Over TruQu

TruQu ontwerpt HR software voor bedrijven, waarmee medewerkers online feedback kunnen vragen bij collega’s, klanten en leidinggevenden. TruQu is de eerste speler op deze markt en heeft internationale ambities. TruQu bevind zich in B2 van B.amsterdam te midden tussen tal van andere snelgroeiende bedrijven. TruQu is een gaaf bedrijf waar je als stagiair elke dag ontzettend veel leert en mee kan kijken in de snel groeiende internationalisering van een online bedrijf. Naast hard werken zijn wij altijd in voor tafeltennis, gamen en teamuitjes.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met online marketing. Je neemt graag initiatief, bent flexibel en resultaatgericht. Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij jou bieden

Een meeloopstage van minimaal 3 dagen per week, de duur hiervan is in overleg. Een zeer inspirerende omgeving om te werken. Goede, directe begeleiding in een open organisatie. Een marktconforme vergoeding. De mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken.

Je bent onderdeel van een innovatief en gemotiveerd team van collega’s. Een kijkje achter de schermen bij een internationale start-up

Tijdsbestek stage: Per direct mogelijk. Duur in overleg

Stagevergoeding: In overleg

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan je motivatie en cv naar info@truqu.com.

Meer weten?