fbpx

Is er ruimte voor talentontwikkeling in jouw onderwijsinstelling?

Met TruQu maak je een gewoonte van continue feedback en zet je de ontwikkeling van docenten en
leerlingen centraal binnen het lager en middelbaar onderwijs.

Waar loopt jouw school tegenaan?

Er is behoefte aan verandering. Je wilt dat docenten meer regie pakken op hun eigen ontwikkeling. Je wilt dat feedback en de gesprekscyclus binnen de school met ritme worden uitgevoerd. Maar, de uitdaging om de cyclus goed in te bedden lijkt heel groot.

Je weet niet waar je moet beginnen

Je merkt dat er betere gesprekken gevoerd kunnen worden en dat er te weinig tussentijdse leermomenten zijn. Docenten hebben behoefte aan feedback en zouden dit onderling vaker moeten vragen. Maar, hiervoor heb je meer inzicht in de voortgang van een docent nodig. Je wilt de gesprekscyclus beter vormgeven, maar hoe? De behoefte in jouw school is groot, maar je weet niet waar je moet beginnen. Je vraagt je af hoe je ritme krijgt in de talentontwikkeling van docenten. En, hoe zorg je voor draagvlak?

Een lerende school ontwikkelen

Naast de dagelijkse schoolactiviteiten wil je docenten en leerlingen stimuleren om continu met hun persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Maar, je vindt het lastig hoe je docenten en wellicht leerlingen uit groepen 7 en 8 kunt betrekken bij de persoonlijke ontwikkeling. Bovenal, hoe beoordeel je nu eigenlijk een docent?

De uitdaging lijkt te groot

De kwaliteit van het onderwijs moet continu omhoog, het personeelsbeleid moet beter ondersteund worden en de ontwikkeling van docenten en leerlingen moet blijvende aandacht krijgen. Hoe krijg jij dit voor elkaar als functioneringsgesprekken ook nog veel tijd en energie kosten? Hoe zorg je voor een constant ritme? Het lijkt jou een grote uitdaging om dit op een efficiënte manier te combineren.

Wat als TruQu jouw school kan leiden door bewezen processen toe te passen?

Vanaf de implementatie en gedragsverandering tot het instellen van je eerste doel. TruQu neemt je mee in het hele proces. Makkelijker wordt het niet!

Samen naar een passende oplossing

Docenten en leerlingen hebben behoefte aan waardering, aan data die te allen tijde terug te halen valt en aan goede gesprekken gebaseerd op persoonlijke prestaties. Continue feedback moet gestimuleerd worden om talent te benutten en zelfregie te bevorderen.

Alle data van jouw school in één systeem

TruQu kan het totale proces voor talentontwikkeling en feedback borgen. Onze software biedt de ideale gesprekscyclus, passende templates voor het onderwijs en gerichte feedback voor docenten en leerlingen. TruQu kent het onderwijs met daarbij de uitdagingen en problematiek. Door te luisteren naar ieders wensen en behoeften, voegen wij steeds vaker specifieke onderwijs onderdelen toe. Formulieren die voorheen hard copy werden bewaard, zijn nu snel terug te vinden in een digitaal systeem.

Maak ontwikkeling van docenten en management zichtbaar

Middels TruQu gaat de onderwijskwaliteit aanzienlijk omhoog. Docenten en leerlingen kunnen met TruQu hun eigen takenpakket evalueren en data verzamelen ter ondersteuning van het bekwaamheidsdossier. Stel concrete doelen op, voeg hier tussentijdse resultaten aan toe en vraag 360 graden feedback over de ontwikkeling. Eindig semesters met reflectieverslagen en gebruik deze als basis voor het goede gesprek. Als docenten en leerlingen groeien, heeft dat impact op de kwaliteit van onderwijs en dus ook de schoolresultaten.

Continue feedback in een veilige cultuur

TruQu is een direct toepasbare oplossing die klaar is voor gebruik. De tool is hierdoor gemakkelijk te combineren met dagelijkse taken van docenten en management. Iedere docent of leerling kan zelf direct de regie nemen om met zijn ontwikkeling aan de slag te gaan. Een veilig pedagogisch klimaat is belangrijk en TruQu ondersteunt dit doordat de data primair van de docent en de leerling is. Met je mobiel geef je eenvoudig feedback en dat maakt het voor zowel docent als leerling ook nog extra leuk.

Waarom scholen TruQu graag gebruiken

Management

Meer betrokkenheid

Continue coaching

Kwaliteit gaat omhoog

Beter personeelsbeleid

Docenten

Data altijd inzichtelijk

Goede gesprekken

Ontwikkelingskansen

Tijdbesparing

Leerlingen

Meer zelfregie

Continue ontwikkeling

Makkelijk in gebruik

Waardering

De eerste twee weken krijg je van ons!

Ontvang een gratis proefperiode van 14 dagen van TruQu, zonder enige verplichtingen🙌

Tijdens de proefperiode zullen we er samen achter komen wat jullie ideale oplossing is op basis van je organisatiecultuur, niche & een aantal andere factoren. Maak vandaag nog een gratis account aan en maak kennis met de software.

Probeer TruQu gratis

Of wil je een rondleiding?

Maar natuurlijk! Plan een één-op-één demo waar we je precies kunnen laten zien hoe TruQu in je onderwijsinstelling past.

Ik wil een demonstratie!