TruQu zoekt organisaties die deel willen nemen aan dit onderzoek!

Leidt feedback tot high performance organisaties?

Erasmus Universiteit Rotterdam en TruQu onderzoeken de onderlinge relatie!
Aanmelden voor het onderzoek
Onderzoek naar relatie continue feedback en betere performance binnen organisaties
High performance organisaties hebben de toekomst. De snelheid van technologie maakt dat organisaties steeds sneller moeten veranderen. De impact van robotisering en digitalisering is groter dan men denkt. De enige constante factoren zijn onzekerheid en snelle verandering.
Daarom is het advies aan organisaties om zich om te vormen tot high performance organisaties. Cruciaal hiervoor zijn continu leren en het ontwikkelen van uw medewerkers. De vraag die wij ons hierbij stellen is, in welke mate draagt feedback bij aan een daadwerkelijk betere performance van de medewerkers? In welke mate geldt dit voor uw organisatie?
Het onderzoeksteam van professor Bakker van de Erasmus universiteit voert als eerste ter wereld een onderzoek uit naar de relatie tussen continue feedback en betere performance binnen organisaties.
Feedback helpt werknemers om informatie in te winnen over hun eigen performance en lerend vermogen. Maar, wanneer is het ontvangen van feedback optimaal gunstig? En is het geven van feedback op zichzelf al gunstig voor de engagement en performance van de feedbackgever? In dit onderzoek zoeken we het uit!

Meedoen is een unieke kans!

Deelname aan dit onderzoek geeft een belangrijk signaal aan uw organisatie en uw werknemers voor het belang van feedback. Door mee te doen aan het onderzoek krijgt u inzicht in de relatie tussen feedback en performance binnen uw organisatie. Bovendien stimuleert u het geven van dagelijkse feedback op de werkvloer.

Meedoen aan het onderzoek betekent ook dat u een uniek onderzoeksrapport ontvangt waarin u kunt zien:

Hoe medewerkers elkaar voorzien van feedback.
Wanneer het ontvangen van feedback optimaal gunstig is voor de engagement en performance.
Wanneer het geven van feedback optimaal gunstig is voor de engagement en performance.
Hoe feedback ontvangen werkt bij verschillende typen mensen, met verschillende leerstrategieën.

Erasmus beeld Rotterdam
Het onderzoeksteam
Stockphoto Feedback

Arnold Bakker

Hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de EUR, en distinguished visiting professor aan de University of Johannesburg en Lingnan University, Hong Kong. Hij is geïnteresseerd in de vraag waar mensen hun plezier uit halen wanneer ze aan het werk zijn. (http://www.profarnoldbakker.com/)

Daantje Derks

Universitair hoofddocent Arbeid- en Organisatiepsychologie aan de EUR. Zij is geïnteresseerd in de interactie tussen werk en privé domeinen, de rol van de smartphone hierin en het welzijn van werknemers.

Stockphoto continue feedback
Stockphoto Feedback software

Paraskeva Petrou

Universitair docent Arbeid- en Organisatiepsychologie aan de EUR. Hij is geïnteresseerd in organisatie verandering, de rol van proactief en creatief gedrag van medewerkers en de interactie tussen werk en vrije tijd.

Marijntje Zeijen

PhD candidate aan de EUR. Zij onderzoekt wanneer psychologische resources (hulpbronnen, zoals feedback en sociale steun) performance en engagement optimaliseren. Zij is met name geïnteresseerd in de dagelijkse dynamiek van sociale steun en feedback tussen medewerkers.

Stockphoto real-time feedback

Aanmelden voor het onderzoek

Aanmelden voor het onderzoek is helaas niet meer mogelijk. Bedankt voor uw interesse!

Wil je meer weten over TruQu of met uw organisatie aan de slag met continue feedback? Vraag dan een demonstratie aan