fbpx

TruQu ondersteunt je bij elke stap van jouw ontwikkelingsreis.

Help jouw collega’s de regie over hun ontwikkeling te nemen en hun groei te ondersteunen.

Performance cycle

De performance cyclus

In TruQu is het heel eenvoudig om ritme en structuur te geven aan de performance cyclus van de hele organisatie. Met de handige tijdlijn en het ritme tussen doelen, feedback en evaluaties die TruQu biedt, is er een compleet overzicht van de ontwikkeling van jou en je collega’s. Doelstellingen zijn duidelijk en inzichtelijk, en voortgang is makkelijk te monitoren. Je kunt assisteren wanneer dat nodig is, feedback geven, en zo verbetering inspireren.

create goals nl

Ontwikkelingsdoelen maken

In TruQu kun je elkaar helpen ontwikkelen door doelen te stellen. Medewerkers nemen de controle over hun ontwikkeling door doelen te creëren die gemakkelijk kunnen worden gedeeld om als startpunt van een goed gesprek te fungeren. Tussentijds kun je resultaten en actiepunten instellen waarmee je het doel in kleinere stukken kunt verdelen. Hiermee kun je jouw korte- en langetermijn doelen bereiken. Ga aan de slag en help elkaar ontwikkelen!

request feedback nl

Feedback vragen en geven

Feedback krijgen was nog nooit zo eenvoudig. Kies uit verschillende soorten feedback, activeer jouw persoonlijke feedback link, vraag of geef externe feedback van iedereen binnen jouw organisatie en netwerk, en deel de unieke persoonlijke QR-code. Creëer talloze feedback momenten voor jezelf en jouw collega’s, en maak van elk project een leermoment!

reflection templates nl

Gebruik templates voor gemakkelijke feedback en reflectie

Ter ondersteuning van jouw ontwikkeling heeft TruQu een aantal templates gemaakt op basis van verschillende soorten evaluaties. Je kunt deze templates gebruiken om verschillende soorten feedback te geven en te vragen aan collega’s en externen. Gebruik de bestaande templates, maak aanpassingen in deze templates, of maak eigen templates op basis van jouw eigen behoeften.

reflect on results nl

Denk na over uw resultaten

Nadat je je doelen hebt gesteld en feedback hebt ontvangen, is het tijd om na te denken over de resultaten die je de afgelopen periode hebt behaald. Je kunt een 360 graden rapportage maken waarbij je zowel collega’s als anderen uit je netwerk kunt betrekken. Medewerkers kunnen zelfreflectie starten, terwijl teamcoaches of admins ook reflecties kunnen organiseren voor medewerkers binnen hun teams.

compliments

Complimenten geven

Positieve feedback stimuleert ontwikkeling en motiveert. Stuur complimenten naar je collega’s en deel ze op de complimentenmuur zodat iedereen geïnformeerd wordt en waardering wordt gestimuleerd in jouw organisatie. Herken goed werk en spreek waardering uit voor je collega’s.

data analysis nl

Data analyseren

Met de data-analyse in TruQu ben je altijd op de hoogte van acties en de resultaten. Je kunt toegang vragen tot specifieke acties van collega’s, templates analyseren en ook dagelijkse activiteiten volgen. Met overzicht van alle ontwikkelingen in jouw organisatie, de prestaties van werknemers en de eerdere en huidige activiteiten, kun je weloverwogen beslissingen nemen en actie ondernemen wanneer dat nodig is.

integrations

Integratie

TruQu integreert in het dagelijkse werk van uw medewerkers. Het is mogelijk om te linken met Google, Microsoft, ADFS en AFAS. Een eenmalige aanmelding verhoogt de beveiliging en het gebruiksgemak voor gebruikers. Wat betreft verificatie en autorisatie kun je jouw eigen beveiligingsnormen gebruiken. Geniet van het gebruiksgemak en de datakwaliteit door slimme integraties.