Partner van snelgroeiende performance management technologie.

Word partner en gebruik de tool om wereldwijd de beoordelingscyclus te moderniseren. 

Waarom partner worden van TruQu?

Verhoog de omzet

Verwijs je klanten naar TruQu en verdien commissies wanneer de klant een TruQu contract afsluit.

Krachten bundelen

Je maakt deel uit van een groeiende gemeenschap aan professionals en coaches die samen een groei mindset willen creëren. 

Toegewijd partnerprogramma

Je neemt deel aan een professioneel programma dat ook een boost geeft aan je eigen bedrijf.

Met TruQu kan de volledige performance cyclus van een organisatie geborgen worden. Of je onze oplossing verkoopt of implementeert, een samenwerking met TruQu helpt je zeker om je klanttevredenheid te vergroten en omzet toe te voegen. 

Doelen

Gebruikers kunnen doelen aanmaken in TruQu en hier feedback op vragen. Zo krijgt de gebruiker goed inzicht in zijn of haar ontwikkeling.

Het TruQu platform om feedback te stimuleren

Binnen TruQu zijn wij dagelijks bezig om onze software zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor klanten. Hier hoort bij dat wij luisteren naar de behoefte van de klant en zo tot de volgende belangrijke features zijn gekomen in het product:

Interne & externe feedback

Je kunt eenvoudig aan iedereen feedback vragen. Dit kunnen zowel directe collega’s, collega’s buiten jouw team of externe partijen zijn.

Complimenten

Vier successen en geef elkaar complimenten. Positieve feedback motiveert en stimuleert de ontwikkeling.

Reflectieverslag

Schrijf een zelfreflectie middels een gekozen template. Laat deze ook door andere invullen om één levend document te krijgen.

Analyseren

Met TruQu kun je de feedback die je hebt ontvangen ook analyseren. Cijfers en gemiddelden worden per vragenlijst getoond.

360 graden feedback

Laat collega’s en managers je reflectie verrijken en creëer zo een overzichtelijk 360 graden feedback verslag.

Een aantal van onze partners

Wat onze partners zeggen:

Martijn Lodder

Founder en Feedback Coach | GrowQu

"De samenwerking is optimaal, omdat TruQu en onze ontwikkelprogramma's geweldig op elkaar aansluiten. Hierdoor gaat de technologie ook echt gebruikt worden binnen organisaties."

Wat kun je verwachten als TruQu-partner?

Door een TruQu-partner te worden, heb je toegang tot de kennis en diensten van een snel groeiende internationale scale-up voor performance management technologie. Of je onze oplossing verkoopt of implementeert, een samenwerking met TruQu helpt je zeker om je klanttevredenheid te vergroten en omzet toe te voegen. Voeg je unieke expertise toe aan ons partnernetwerk en voldoe aan de behoeften van klanten uit alle sectoren.

Word partner van TruQu

© 2018 TruQu. All rights reserved.