Partner van snelgroeiende feedback technologie.

Word partner en gebruik de feedback tool om wereldwijd de beoordelingscyclus te moderniseren. 

Waarom partner worden van TruQu?

Verhoog de omzet

Verwijs je klanten naar TruQu en verdien commissies wanneer de klant een TruQu contract afsluit.

Krachten bundelen

Je maakt deel uit van een groeiende gemeenschap aan professionals en coaches die samen een groei mindset willen creëren. 

Toegewijd partnerprogramma

Je neemt deel aan een professioneel programma dat ook een boost geeft aan je eigen bedrijf.

Zoals in elk bedrijf is onze technologie alleen een facilitator, we hebben talentprofessionals en coaches nodig om mensen en bedrijven naar succes te begeleiden.

Doelen

Gebruikers kunnen doelen aanmaken in TruQu en hier feedback op vragen. Zo krijgt de gebruiker goed inzicht op zijn of haar ontwikkeling.

Het TruQu platform om feedback te stimuleren

Binnen TruQu zijn wij dagelijks bezig om onze feedback software zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor klanten. Hier hoort bij dat wij luisteren naar de behoefte van de klant en zo tot de volgende belangrijke features zijn gekomen in het product:

Interne & externe feedback

Je kunt eenvoudig aan iedereen feedback vragen. Dit kunnen zowel directe collega’s, collega’s buiten jouw team of externe partijen zijn.

Complimenten

Vier successen en geef elkaar complimenten. Positieve feedback motiveert en stimuleert de ontwikkeling.

Performance

Schrijf een zelfreflectie middels een gekozen performance template. Laat deze ook door andere invullen om één levend document te krijgen.

Analyseren

Met TruQu kun je de feedback die je hebt ontvangen ook analyseren. Cijfers en gemiddelden worden per vragenlijst getoond.

360 graden feedback

Laat collega’s en managers je performance template invullen en creëer zo een overzichtelijk 360 graden feedback verslag.

Een aantal van onze partners

Wat onze partners zeggen:

Martijn Lodder

Founder en Feedback Coach | GrowQu

"De samenwerking is optimaal, omdat de TruQu technologie en onze ontwikkelprogramma's geweldig op elkaar aansluiten. Hierdoor gaat de technologie ook echt gebruikt worden binnen organisaties."

Wat kun je verwachten als TruQu-partner?

Door een TruQu-partner te worden, heb je toegang tot de kennis en diensten van een snel groeiende internationale scale-up voor feedback technologie. Of je onze oplossing verkoopt of implementeert, een samenwerking met TruQu helpt je zeker om je klanttevredenheid te vergroten en omzet toe te voegen. Voeg je unieke expertise toe aan ons partnernetwerk en voldoe aan de behoeften van klanten uit alle sectoren.

Word partner van TruQu

© 2018 TruQu. All rights reserved.