College Tour – Donderdag 16 februari 2017 van 11:00 tot 13:00

Performance management bij Vattenfall

Performance management in een dynamisch speelveld
Aanmelden
De veranderingen binnen de wereld van performance management zijn heel actueel voor veel organisaties. Veel organisaties willen dit graag anders organiseren. Tijdens deze College Tour gaat Antje van Willigen-Schuttel van Vattenfall (een Zweedse energiemaatschappij en o.a. de moederorganisatie van Nuon) laten zien hoe zij performance management op de agenda heeft gekregen binnen deze organisatie en hoe zij dit uitrolt binnen een internationaal speelveld met verschillende culturen.

Programma

Performance management in een dynamisch speelveld

Antje van Willigen-Schuttel zal onder andere haar ervaringen delen op het gebied van process management binnen performance management, de rol van de lerende medewerker en de benadering vanuit multidisciplinaire teams. Zij zal ingaan op vragen als: Hoe zorg je dat je dit op de agenda krijgt bij de directie, hoe krijg je mensen mee in de veranderingen, welke strategie werkt het beste in een internationaal speelveld?

Wil jij ook leren hoe je performance management uitrolt binnen jouw organisatie?

Meld je dan voor 10 februari aan via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar collegetour@truqu.com. Deelname aan de College Tour bedraagt €250,- euro.

Hoofdgebouw Vattenfall
Aan het woord:

Antje van Willigen-Schuttel

International Process Manager Performance Management bij Nuon/Vattenfall

Na haar studie Arbeids- en Organisatie psychologie aan de Vrije Universiteit heeft Antje inmiddels 10 jaar werkervaring opgedaan in het HR veld, eerst binnen ABN-AMRO bank en de laatste 8 jaar binnen Nuon /Vattenfall in uiteenlopende HR gerelateerde functies en in een reeks van onderwerpen. Van teamleider op de HR Administratie tot Procesverbeteraar. Van gezondheid tot HR Service Delivery Model, van One HR IT tot Talent Management.

“Ik ben een aanpakker. Hup schouders eronder! Iets moois bereiken in het werk vind ik heerlijk. Ik hou van mijn werk en dat gun ik anderen ook! Vandaar dat de nieuwe Performance Management Concept mij ook zo goed past”

Antje bekleed momenteel de functie van “International Process Manager Performance Management” binnen het Center of Expertise – Talent Management van Vattenfall waar zij op dit moment werkt aan de voorbereidingen van de uitrol van een revolutionaire nieuwe aanpak van Performance Management. “From Process to Habit” is de naam het project en tevens het doel van de nieuwe aanpak. “Het is een fantastische uitdaging om hiermee bezig te mogen zijn. Collega’s die ik vertel over het project, de doelstellingen en de nieuwe aanpak voelen zich geïnspireerd en verlaten de meeting met een brede glimlach.”

Locatie en tijdstip

Datum en tijd
Donderdag 16 februari
Start: 11:00
Einde: 13:00
Lunch inbegrepen

Adres
B.Amsterdam (The Muhammad)
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

Parkeren
De eerste twee uur zijn gratis, daarna 2 euro per uur. Je kunt rechts achter het gebouw de parkeerbrug op en vervolgens aan het eind met de trap naar beneden.

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Wil je meer informatie over de college tour? Stuur dan een email naar info@truqu.com.

Wil je op de hoogte blijven van soortgelijke evenementen. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.