Performance Management Software

Vereenvoudig de performance reviews en ontwikkel de talenten van medewerkers!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prestatie Management: Slimmer & Eenvoudiger

Onze visie is om een cultuur te creëren, waarin elke medewerker zich optimaal kan ontwikkelen.

Continue reflecties

Bereid gesprekken voor door een reflectieverslag te maken van ontvangen feedback. Zo kan de medewerker zijn eigen gesprek voorbereiden en voert de leidinggevende een open en gestructureerde dialoog met de medewerker. Dit geeft de beoordelingscyclus meer waarde.

SMART doelen

Voeg doelen toe waar jij als medewerkers continu aan wilt werken om jezelf optimaal te ontwikkelen. Deze manier zorgt ervoor dat persoonlijke doelen eenvoudiger in lijn met de kernwaarden van de organisatie komen te staan. Maak dromen meetbaar door haalbare doelen te formuleren.

Dashboard inzichten

Een dashboard biedt gebruikers een overzicht van alle activiteiten binnen TruQu. Jouw ontvangen feedback, gegeven feedback, complimenten en alle rapporten worden op het dashboard op één plek verzameld, waardoor het eenvoudiger wordt om ze te delen tijdens de één-op-één follow-up.

Prestatie Management Tool

Het gaat om continu willen verbeteren op alle niveaus van de organisatie. Dat is mogelijk door prestatiemanagement tot een continue aandachtspunt binnen de organisatie te maken. Met TruQu kan de gehele organisatie hun doelstellingen verbinden met hun prestaties. Door gebruik te maken van TruQu worden resultaten op een laagdrempelige manier bespreekbaar met als doel de resultaten te verbeteren.

TruQu-software-pc-&-app
  • My ImageDagelijkse performance reviews
  • Performance reviews zijn vanaf nu dagelijks beschikbaar in plaats van één of twee keer per jaar. Geef het beoordelingsgesprek waarde dankzij uw persoonlijke feedback portfolio. Verbeter de effectiviteit van uw organisatie door inzicht te krijgen in uw performance management.

  • My ImageOntwikkelen van talent
  • Vaak hebben jouw medewerkers meer in huis dan je denkt. Maak optimaal gebruik van jouw eigen medewerkers door ze de kans te geven om te ontwikkelen. Met behulp van feedback is het mogelijk om verbeterpunten aan te pakken en talenten te ontdekken.

  • My ImageAnalyseren van de performance
  • Gebruik inzichten vanuit analyses om je medewerkers nog meer te kunnen sturen. Zie in één oogopslag hoeveel feedback er is verstuurd tussen teams of werknemers. Analyseer gepersonaliseerde vragenlijsten of selecteer vragenlijsten die zijn samengesteld door een van onze experts. Geef medewerkers de juiste handvatten om zichzelf te ontwikkelen.

Onze klanten over TruQu

TruQu helpt je de talenten van jouw medewerkers optimaal te benutten.
“Aranea gebruikt TruQu voor het ontwikkelen en professionaliseren van haar medewerkers. Met TruQu kunnen medewerkers eenvoudig en transparant 360 graden feedback vragen aan klanten en collega’s, om zo een integraal beeld te krijgen van hun sterke punten en hun ontwikkelpunten. Als organisatie hebben we onze feedbackcultuur hiermee op een hoger niveau gebracht.”
Portretfoto Frank Roumans
Frank Roumans | Managing PartnerAranea
“Sogeti maakt gebruik van TruQu sinds de 2e helft van 2015. De belangrijkste reden waarom wij TruQu gebruiken is omdat Sogeti de noodzaak inziet van het continu verbeteren van onze medewerkers en onze diensten. Door gebruik te maken van TruQu bieden wij al onze medewerkers een zeer laagdrempelige tool om feedback intern en bij de klant te vragen.”
Werknemer Sogeti
Ronald Huigen | Manager Business SupportSogeti

Stimuleer ontwikkeling

Help iedereen binnen jouw organisatie het beste uit zichzelf te halen. Vraag nu geheel vrijblijvend een persoonlijke productrondleiding aan!