Business Case Rabobank en TruQu

Logo Rabobank achtergrond wit

“De mensen reageren over het algemeen heel enthousiast op de tool en hij wordt ook echt wel gebruikt.”

De Rabobank

De Rabobank is een grote internationale financiële dienstverlener en levert diensten op het gebied van retailbanking, wholesalebanking, private banking, leasing en vastgoed. De Rabobank wil als maatschappelijke bank een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van welzijn en welvaart in Nederland.

2016
Gebruikt TruQu sinds
22000
Medewerkers
30
Teams in TruQu
60
Aantal keer feedback voor de actiefste gebruiker

Waarom TruQu?

TruQu maakt deel uit van een groot ontwikkelingsproject van Rabobank, waarvan het doel is dat de medewerker zich beter ontwikkelt. Uit enquêtes onder het personeel met het doel de juiste ontwikkelinterventies aan te blijven bieden kwam Feedback als belangrijkste item uit.

Medewerkers gaven regelmatig aan feedback te willen als manier om te ontwikkelen. In 2016 startte de organisatie met een pilot van 300 man. In de loop der tijd is het aantal gebruikers steeds verder gegroeid. Medewerkers bij de Rabobank kunnen feedback vragen aan al hun collega’s (zowel intern als extern), klanten en leidinggevenden.

Rabobank over TruQu

``Wij waren op zoek naar een handige tool voor bij de koffiecorner, waar je eenvoudig een appje mee kan uitsturen. Het moest vooral snel, gemakkelijk en simpel zijn. Zo kwamen wij bij TruQu. De mensen reageren over het algemeen heel enthousiast op de tool en hij wordt ook echt wel gebruikt.``- Anne Doeser - Project Manager Business Development bij Rabobank

Ook aan de slag met feedback? We laten je graag meer zien!

Onze experts staan voor je klaar. We laten je graag de voordelen van online feedback op de werkvloer zien en adviseren je bij het aanwakkeren van een leer- en feedbackcultuur.
Vraag een demonstratie aan