fbpx

Reflecteren, Evalueren, Aanpassen en Gedijen

360-graden feedback rapport om vanuit alle perspectieven inzicht te krijgen

Reflecteer over je eigen ontwikkeling

Reflecteer over je eigen ontwikkeling

Nadat je je doelen hebt gesteld en feedback hebt ontvangen, is het tijd om na te denken over jouw resultaten van de afgelopen periode. Heb je de doelen bereikt die je gesteld had? Was de feedback nuttig? Je kunt een reflectierapport schrijven. Als beheerder of coach heb je de mogelijkheid om voor elke collega een 360 for-rapport te maken door vanuit verschillende invalshoeken feedback te vragen voor die collega. Zelfs externen en verdere mensen uit je netwerk kun je betrekken bij het maken van dit rapport.

Krijg 360 graden feedback

Krijg 360 graden feedback

Medewerkers kunnen eenvoudig een reflectie maken in TruQu, met de mogelijkheid om 360-graden feedback toe te voegen. Dit maakt het mogelijk om gedurende een bepaalde periode inzicht te krijgen in de sterke punten en verbeterpunten van de medewerker. Het management kan ook een evaluatie voor een werknemer organiseren, ingevulde rapporten opslaan en downloaden. Dit geeft performance management een nieuwe dimensie. Je kunt als organisatie dus gebruik maken van verschillende mogelijkheden en zelf kiezen wat goed past binnen jouw bedrijf.

Verminder bias met feedback vanuit verschillende invalshoeken

Verminder bias met feedback vanuit verschillende invalshoeken

Krijg holistisch beoordeelde werknemers met 360-graden feedback. Maak een rapport voor een persoon, vraag feedback aan de collega’s die het meest interactie hebben met elkaar en selecteer een template om ervoor te zorgen dat de evaluatie wordt uitgevoerd met dezelfde doelstellingen. Door de percepties van degenen die nauw met de werknemer samenwerken te vergelijken, kunt u het zelfbewustzijn verbeteren en ontwikkelingskansen herkennen.