MENUMENU

Round table: Het Nieuwe Beoordelen

het evenement waar je met diverse gelijkgestemde kan praten over de nieuwe inrichting van de gesprekkencyclus.
Eerst volgende round table: 7 maart 09:00 – 12:00
Deelname is altijd gratis en vrijblijvend!

Het kennisevenement voor HR Managers en Business Partners

Tijdens dit evenement gaan we in op de inhoud van ‘Het Nieuwe Beoordelen’. Aan een grote ronde tafel schakel je met diverse partijen over hoe zij hun beoordelingsprocessen (gaan) inrichten en zien veranderen in de toekomst. Voor zowel startende organisaties als organisaties die hun beoordelingsproces al veranderd hebben is dit de ideale manier om kennis op te doen dankzij de visies en ervaringen van mede-HR managers.
icon hr proff

HR-professionals aan het woord

Tijdens de Round Table delen de deelnemende HR professionals onderling hun visies, de problemen waar ze tegenaan lopen, de succesverhalen en de ervaringen.

icon onderling

Onderling kennis delen

Zowel organisaties die al begonnen zijn met een nieuw beoordelingsproces als organisaties die nog moeten starten krijgen een podium.

Het Nieuwe Beoordelen

Waarom deelnemen?

Het kost leidinggevenden veel tijd en moeite om de beoordeling en ontwikkeling van meerdere werknemers te organiseren en te faciliteren. Daar komt bij dat medewerkers niet elke dag direct samenwerken met de leidinggevende, wat een gedegen beoordeling geven lastig maakt. Echter, het ophalen en verzamelen van 360 graden feedback is een essentieel onderdeel om als leidinggevende een compleet beeld te krijgen van de prestaties en ontwikkelingen van de medewerkers. TruQu organiseert een round table, zodat u kunt leren hoe andere organisaties 360 graden feedback tot stand brengen.

Inzicht

Leiderschap tijdens het creëren van een feedbackcultuur mag niet worden vergeten. Zorg dat er ambassadeurs zijn die het goede voorbeeld geven door te laten zien dat zij open staan om feedback te ontvangen. Laat als leidinggevende ook zien dat het geven van feedback wordt gewaardeerd en dat het doel is om te ontwikkelen en niet om te beoordelen. We snappen dat het als leidinggevende lastig kan zijn om een feedbackcultuur te creëren, als je niet weet waar je moet beginnen. Om deze reden kan het erg nuttig zijn om naar de Round Table te komen en inzichten van HR professionals uit andere organisaties te krijgen.

Netwerken

Voor HR managers is netwerken erg belangrijk om op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. De Round Table is uitermate geschikt voor het uitbreiden van je huidige netwerk met HR professionals. Uit feedback van de deelnemers van eerdere Round Tables blijkt dat alle deelnemers dit evenement aan zouden raden bij HR collega’s. Ben jij HR manager en wil je meer weten over Het Nieuwe Beoordelen? Meld je dan gratis aan voor de volgende sessie!