Round Table

Het Nieuwe Beoordelen

het evenement waar je met diverse gelijkgestemde kan praten over de nieuwe inrichting van de gesprekkencyclus.
Deelname is altijd gratis en vrijblijvend!

Het kennisevenement voor HR managers en Business Partners

Tijdens dit evenement gaan we in op de inhoud van ‘Het Nieuwe Beoordelen’. Aan een grote ronde tafel schakel je met diverse partijen over hoe zij hun beoordelingsprocessen (gaan) inrichten en zien veranderen in de toekomst. Voor zowel startende organisaties als organisaties die hun beoordelingsproces al veranderd hebben is dit de ideale manier om kennis op te doen dankzij de visies en ervaringen van mede-HR managers.
icon hr proff

HR-professionals aan het woord

Tijdens de Round Table delen de deelnemende HR professionals onderling hun visies, de problemen waar ze tegenaan lopen, de succesverhalen en de ervaringen.

icon onderling

Onderling kennis delen

Zowel organisaties die al begonnen zijn met een nieuw beoordelingsproces als organisaties die nog moeten starten krijgen een podium.

Het nieuwe beoordelen

Waarom deelnemen?

Het beoordelings- en functioneringsgesprek kan en moet moderner, dat lezen en zien we overal. Door een nieuwe generatie medewerkers en vernieuwde inzichten wordt een nieuwe manier van beoordelen steeds gangbaarder. Maar zijn functioneringsgesprekken nu echt passé of vullen we ze gewoon anders in?Moderne samenwerkingsvormen zoals zelfsturende teams vragen om een nieuwe benadering. Leer hoe andere organisaties dit aanpakken.

Discussieer

Heb jij speciale vragen rondom Het nieuwe beoordelen? Stel ze tijdens de Round Table en krijg antwoorden en inzichten van HR professionals uit andere organisaties.

Netwerken

Netwerken is belangrijker dan ooit voor het realiseren van je goals. Door dus een goed netwerk te hebben, ben jij als eerste op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dat geeft jou een voorsprong!

Locatie

Parktoren | Van Heuven Goedhartlaan 7 | 1181 LE Amstelveen | Nederland

Aanmelden Round Table

Deelname is altijd gratis en vrijblijvend!