Salesmanager

Heb jij feeling met HR en durf jij initiatief te nemen? Heb jij daarnaast sales ervaring en weet jij hoe je klanten aan je moeten binden én behouden? Lees dan verder en bekijk deze gave kans!

Over ons

TruQu is specialist op het gebied van Performance Management en talentontwikkeling. Met TruQu’s Performance Management software kun je de volledige performance cyclus van je organisatie borgen. Tevens gemakkelijk doelen stellen, feedback verzamelen, eigenaarschap bevorderen en uiteindelijk de cyclus vernieuwen. Wij ondersteunen individuen en organisaties in het proces naar een feedbackcultuur door het geven van op maat gemaakt advies voor de inrichting van de vernieuwde cyclus met waardevolle content.

Naast hard werken zijn wij uiteraard in voor tafelvoetbal, mini-basketbal, vrijdagmiddagborrels en gezelligheid!

Wat ga je doen?

Als salesmanager ben jij degene die toekomstige klanten bindt en begeleidt in de eerste stappen van een implementatieproces. Onze leads zijn op zoek naar een handige app die dit proces ondersteunt. Het is van groot belang dat je snapt hoe organisatieveranderingen werken en wat de impact van technologie kan zijn. Leads worden klanten als jij het product goed kent en exact weet hoe het ingezet kan worden binnen organisaties. Jij kan je verplaatsen in de vraag van de klant en je bent in staat om vlot en praktisch mee te denken. Heb jij een klant voor je gewonnen? Dan draag je de klant over aan de onboarding specialist.

De dagelijkse werkzaamheden:
– Leads bellen en kwalificeren
– Online demo’s geven
– Kwalitatieve offertes maken
– Uitbreiden van bestaande klantenrelaties
– Actieve bijdrage leveren aan de wekelijkse sales meeting
– Actieve bijdrage leveren aan verbetering van werkprocessen
– Communicatie met marketing en onboarding

Jouw profiel

Je voelt je als een vis in het water tussen supersnelle sales collega’s. Je durft initiatief te nemen, gaat nauwkeurig te werk en je weet hoe je de relatie met de klant moet onderhouden. Je bent ondernemend ingesteld en kan goed zelfstandig werken.

Plus:
– HBO werk/denkniveau
– Minimaal 32 uur beschikbaar
– Affiniteit met software & HR

Ons team

Ons jonge team bestaat uit 20 mensen, en onze toppers werken aan marketing, sales, development en onboarding. Samenwerken vinden wij super belangrijk en we streven elke dag naar een top product. Als Sales team dragen wij ook bij aan productverbeteringen. Wij zijn een klein team dat nauw samenwerkt. Ons werkveld is dynamisch en divers. Dit maakt het leuk, inspirerend én vooral uitdagend. En dat vergt brede interesse van ons team en inlevingsvermogen in alle aspecten van sales.

Wat bieden wij?

– Uitgebreide mogelijkheden om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen o.a. door sales training/coaching
– Een aantrekkelijk salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring
– 25 vakantiedagen
– Auto & Laptop
– Een mooie bonus bij het halen van het target
– Regelmatig bedrijfsfeestjes (BBQ, Borrel, Gamen…)

Ben jij de energieke Salesmanager die wij zoeken?

Solliciteer dan snel via bart@truqu.com of 085-0600050.