Fullstack Developer

Wij zoeken een enthousiaste, ervaren developer die het development team van TruQu wil versterken als fullstack developer. Hoogwaardige technologie en een leerrijke omgeving zijn typerend voor deze functie. Het is mogelijk om thuis te werken of deels op een van onze kantoor units.

TruQu zorgt ervoor dat ontwikkelen en beoordelen simpel en leuk wordt door middel van de complete performance tool. TruQu is gericht op het optimaliseren van de feedback- en performance cultuur binnen bedrijven. Wij willen ieder individu motiveren om zelf te groeien en ontwikkelen. Wat begon als een visie, is nu een manier leven. Feedback kort na elke “gebeurtenis” voegt waarde toe. Net als in de topsport.

Met TruQu stellen wij andere bedrijven in staat om de gesprekscyclus eenvoudig naar een hoger niveau te tillen. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Door een veilige werksfeer te creëren in andere organisaties, biedt TruQu de medewerkers de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Wij als team zetten ons elke dag weer 100% in om andere bedrijven deze 360 graden feedback ervaring te laten beleven. Naast hard werken organiseren wij leuke teamactiviteiten!

De job

Jij wordt onderdeel van het Development team. De job bestaat onder andere uit:

 • Uitwerken van technische designs en API’s
 • Implementatie van de frontend in Elm en de backend in Erlang
 • Meewerken aan onze open source libraries
 • Operations werk (CI/CD, beheer van servers, …)
 • Code reviews en testen
 • Samenwerken met collega developers, het UI/UX team, customer support en de product owner

Daarnaast wordt verwacht dat je actief meedenkt over de ontwikkeling van het product.

De volledige stack bestaat uit Erlang voor de backend, PostgreSQL om onze data te bewaren, Elm voor de frontend, SCSS voor de styling, gekruid met Ansible, Haskell, Elixir en TypeScript. Kansen genoeg om te experimenteren met nieuwe technologie!

Functie-eisen
 • Ervaring met functionele talen zijn een grote plus, maar als je ervaring in een andere backend taal hebt, kun je eenvoudig de overstap maken bij TruQu
 • Goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. (Nederlands + Engels)
 • Steeds willen bijleren en jouw kennis willen delen met je collega’s
 • Teamplayer met passie voor productontwikkeling
 • Flexibel meebewegen in een groeiend team
Wij bieden

Een mooie functie met veel mogelijkheden om te leren en ontwikkelen. State of the art technologie. We bieden de mogelijkheid om 32 of 40 uur te werken in een zeer inspirerende omgeving. TruQu is een open organisatie.

Je bent onderdeel van een innovatief en gemotiveerd team en krijgt de mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Stuur dan je cv met motivatie naar info@truqu.com.