MENUMENU

Front-/Back-end developer

Wij zoeken een enthousiaste developer die het development team van TruQu wil versterken. Hoogwaardige technologie, functionele talen en een leerzame omgeving zijn typerend voor deze functie in Amstelveen.

TruQu ontwerpt feedback software voor bedrijven, waarmee medewerkers online feedback kunnen vragen bij collega’s, klanten en leidinggevenden. TruQu is de eerste speler op deze markt en heeft internationale ambities. TruQu is een gaaf bedrijf waar je elke dag ontzettend veel leert en mee kan kijken in de snel groeiende internationalisering van een online bedrijf. Naast hard werken zijn wij altijd in voor tafeltennis, gamen en teamuitjes.

De job

Jij wordt onderdeel van het Development team. De job bestaat onder andere uit:

  • Efficiënt onderhouden en uitbreiden van onze web app
  • Ontwikkelen van de backend in Erlang
  • Ontwikkelen van Front-end werk in Elm
  • Operations; hierbij wordt een combinatie van Haskell en Ansible gebruikt.
  • Ontwikkeling van een progressive web app op basis van PureScript.
  • Reviewen en testen
  • Samenwerken met collega developers, het UX/UI team, support en de product owner

Heb jij nog niet eerder met Elm of Erlang gewerkt? Geen probleem! Deze skills kun je bij ons ontwikkelen. Hierbij wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt over de ontwikkeling van het product.

Het team
Functie-eisen
Wij bieden

Een mooie functie met veel mogelijkheden om te leren en ontwikkelen. State of the art technologie. Door de snelle groei van TruQu zijn er meerdere mogelijkheden binnen het team. We bieden de mogelijkheid om 32 of 40 uur te werken in een zeer inspirerende omgeving. TruQu is een open organisatie.

Je bent onderdeel van een innovatief en gemotiveerd team van collega’s en krijgt de mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Stuur dan je cv met motivatie naar info@truqu.com.

Meer weten?