Business Case Sogeti en TruQu

“Wij geloven in elkaar vaker informeren over wat wij doen en hoe wij dat doen,”

Sogeti

Resultaat door passie voor IT. Daar staan ze voor bij Sogeti. Sogeti wil de beste IT-dienstverlener van Nederland zijn. Daarbij laten ze zich leiden door drie factoren: klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en groei. Wereldwijd werken er bij Sogeti 23.000 mensen.

2015
Gebruikt TruQu sinds
2400
medewerkers in Nederland
19
Landen waarin Sogeti actief is
1700
Feedbackverzoeken per week rondom het jaargesprek

Waarom TruQu?

“Wij geloven in elkaar vaker informeren over wat wij doen en hoe wij dat doen,” aldus Monique van Ruitenburg, manager HR Servicecenter over de reden dat Sogeti Nederland ruim een jaar geleden e-feedback invoerde.

Sogeti over TruQu

“De eenvoud van de app maakt dat ik nu sneller een compliment geef dan eerder het geval was. En dat ik sneller iemand om feedback vraag dan in het verleden.“- Ronald Huigen - Manager Business Support
“Gebruiksgemak is de kracht van de app. In het verleden gebruikten wij papieren formulieren, dat is niet meer van deze tijd. TruQu is laagdrempelig, snel en leuk om te gebruiken.”- Monique van Ruitenburg - Manager HR Servicecenter

Ook aan de slag met feedback? We laten je graag meer zien!

Onze experts staan voor je klaar. We laten je graag de voordelen van online feedback op de werkvloer zien en adviseren je bij het aanwakkeren van een leer- en feedbackcultuur.
Vraag een demonstratie aan