Stage Online Marketing

Ben jij op zoek naar een leerzame stage bij een snel groeiende internationale scale-up en wil je alles weten over online marketing? Dan is ons team op zoek naar jou!

Jouw Uitdaging

Wij zijn een snelgroeiend technolgie-bedrijf in Aalsmeer. Jij gaat het marketingteam ondersteunen. Je leert alle stappen, waaronder:

– Advertenties opmaken en optimaliseren (SEA);
– E-mailmarketing met onder andere nieuwsbrieven;
– Social media marketing;
– Verbeteren van de website (Conversieoptimalisatie);
– Zoekmachine optimalisatie (SEO);
– Contentmarketing (Het schrijven van blogs en interessante artikelen).

Over TruQu

TruQu ontwikkelt feedbacktechnologie waarmee iedere medewerker continu kan leren en ontwikkelen. Via onze app en software vragen medewerkers makkelijk online feedback bij collega’s, klanten en leidinggevenden. Zo kunnen ze zelf de regie in handen nemen en zich continu verbeteren. De feedback die medewerkers ontvangen kan gebruikt worden om de beoordelingsprocessen binnen organisaties te stroomlijnen en te moderniseren. Hiermee zetten we de wereld van beoordelingsgesprekken op zijn kop!

Functie-eisen
    Jij bent;

  • Een vlotte, hands-on HBO/WO student.
  • Je kunt goed overweg binnen een team maar kan ook goed zelfstandig aan de slag.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Ondernemend, streeft naar kwaliteit.
Wat wij jou bieden

Een stage van 3, 4 of 5 dagen per week, de duur hiervan is in overleg. Een zeer inspirerende omgeving om te werken. Goede, directe begeleiding in een open organisatie. Je vergoeding is marktconform. De mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken.

Je bent onderdeel van een innovatief en gemotiveerd team van collega’s en krijgt een kijkje achter de schermen bij een internationale start-up. Je maakt kans op een super gave baan als je succesvol stage loopt.

Tijdsbestek stage: Per direct mogelijk. Minimaal 4 maanden.

Stagevergoeding: Marktconform

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan je cv met motivatie naar info@truqu.com.

Meer weten?