Stage Sales Support

Ben jij op zoek naar een leerzame stage bij een snel groeiende internationale scale-up en wil je alles weten over Sales & Support? Dan is ons team op zoek naar jou!

Jouw Uitdaging

Wij zijn een snelgroeiend tech-bedrijf in Amsterdam. Potentiële klanten weten ons steeds beter te vinden. Jij gaat het Sales & Support team ondersteunen. Je leert alle stappen, zoals:

– Het ontwikkelen van een sales strategie;
– Support leveren in de realisatie van (toekomstige) sales kansen;
– Het verbeteren van bestaande en nieuwe sales materialen en processen;
– Support leveren aan klant/prospect communicatie;
– Up-to-date houden van het CRM.

Over TruQu

TruQu is gericht op het optimaliseren van de feedback cultuur binnen het bedrijf. Wat begon als visie, is nu een manier leven. Ontwikkelen en feedback kort na elke “gebeurtenis” voegt waarde toe. Net als in de topsport. Directe feedback na een prestatie om jezelf te verbeteren. Met TruQu stellen wij andere bedrijven in staat om de gesprekscyclus eenvoudig naar een hoger niveau te tillen. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers. Door een veilige werksfeer te creëren in andere organisaties, biedt TruQu de medewerkers de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen. Wij als team zetten ons elke dag weer 100% in om andere bedrijven deze 360 graden feedback ervaring te laten beleven. Naast hard werken zijn wij uiteraard in voor tafelvoetbal, mini-basketbal, vrijdagmiddagborrels en gezelligheid!

Functie-eisen
    Jij bent;

  • Een vlotte, hands-on HBO/WO student.
  • Je kunt goed overweg binnen een team maar kan ook goed zelfstandig aan de slag.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Ondernemend, streeft naar kwaliteit.
Wat wij jou bieden

Een meeloopstage van 4 a 5 dagen per week, de duur hiervan is in overleg. Een zeer inspirerende omgeving om te werken. Goede, directe begeleiding in een open organisatie. Je vergoeding is marktconform. De mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken.

Je bent onderdeel van een innovatief en gemotiveerd team van collega’s en krijgt een kijkje achter de schermen bij een internationale start-up. Je maakt kans op een super gave baan als je succesvol stage loopt.

Tijdsbestek stage: Per direct mogelijk. Minimaal 4 maanden.
Stagevergoeding: Marktconform

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan je cv met motivatie naar info@truqu.com.

Meer weten?