Stage UX Design & Usability Testing

Per 1 september 2016 zijn wij op zoek naar een stagiair User Experience Design die het team van TruQu kan versterken. Help jij ons onze software nog mooier te maken?

Jouw Uitdaging

Bij gebruikers en potentiële gebruikers onderzoek je hoe ze omgaan met de software. Je analyseert hoe gebruikers de software ervaren. Je zoekt naar efficiënte oplossingen om de ervaring te verbeteren. Je optimaliseert de verschillende stappen in de software. Je voert A/B tests uit, maakt schetsen van mogelijke oplossingen en test deze met gebruikers.

Over TruQu

TruQu ontwerpt feedbacksoftware voor bedrijven, waarmee medewerkers zelf online feedback kunnen vragen bij collega’s, klanten en leidinggevenden. TruQu is de eerste speler op deze markt en heeft internationale ambities. TruQu bevind zich in het pand van B.amsterdam te midden tussen 60 andere snelgroeiende bedrijven. TruQu is een gaaf bedrijf waar je als stagiair elke dag ontzettend veel leert en mee kan kijken in de snel groeiende internationalisering van een online bedrijf. Naast hard werken zijn wij altijd in voor tafeltennis, gamen en teamuitjes.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en enige ervaring met User Experience design. Daarnaast heb je kennis van Photoshop en Illustrator. Je neemt initiatief en bent creatief. Kennis van Mobile Web en Responsive Design.

Wat wij jou bieden

Een stage van minimaal 4 dagen per week, de duur hiervan is in overleg. Een zeer inspirerende omgeving om te werken. Goede, directe begeleiding in een open organisatie. Een marktconforme vergoeding. De mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken.

Tijdsbestek stage: Vanaf 01-09-2016. Duur in overleg

Stagevergoeding: In overleg

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan je motivatie en cv naar info@truqu.com.

Meer weten?