TruQu zorgt ervoor dat medewerkers hun eigen ontwikkeling in handen nemen en op een laagdrempelige manier feedback kunnen vragen in hun werkomgeving.

Feedback maakt het mogelijk om verbeterpunten aan te pakken en talent te ontwikkelen.

Get to experience the best tool in just a matter of minutes from signing up to a free trial!

Geef elkaar tussentijds feedback over de performance om te kunnen blijven ontwikkelen en leren het gehele jaar door. Continue online feedback van collega’s, leidinggevenden, klanten of afnemers geeft veel meer inzicht in waar verbeteringen mogelijk zijn.

Ontwikkel je talent

Maak de gesprekken efficiënter en eenvoudiger. Er is continu en direct inzicht in de activiteiten en dat kost een hoop tijd.  

Creëer een continue dialoog

Zet het goede gesprek centraal

Bespaar tijd voor managers & HR

In een continue dialoog kan ieder doel stap voor stap worden opgepakt. Blijf op de hoogte van drijfveren van collega's en stimuleer elkaars ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen staan centraal in het goede gesprek tussen leidinggevenden en medewerkers.

Dit is TruQu.

Simpel en doeltreffend.

Interne & externe feedback

Je kunt eenvoudig aan iedereen feedback vragen. Dit kunnen zowel directe collega’s, collega’s buiten jouw team of externe partijen zijn.

Doelen stellen

Gebruikers kunnen doelen aanmaken in TruQu en hier feedback op vragen. Zo krijgt de gebruiker goed inzicht op zijn of haar ontwikkeling.

Complimenten geven

Vier successen en geef elkaar complimenten. Positieve feedback motiveert en stimuleert de ontwikkeling.

Feedback inplannen

Zet feedback klaar om op een bepaalde tijd automatische feedbackverzoeken te sturen.

Reflecteren

In het reflectieverslag benoem je punten die je hebt geleerd, punten die je kan ontwikkelen en actiepunten.

Analyseren

Met TruQu kun je de feedback die je hebt ontvangen ook analyseren. Cijfers en gemiddelden worden per vragenlijst getoond.

Wat onze klanten zeggen

“We waren al een tijdje op zoek naar hoe we de huidige gesprekcyclus overeind konden houden. De 360˚ feedbackgesprekken die we voorheen jaarlijks hadden, waren op zich een succes. Maar, het ging om te grote begrippen. TruQu vult deze leegte mooi in door veel compacter en concreter te zijn.”

Aad van de Boogaard, Managing Partner - Aranea

"Het mooie is dat mensen best goed door hebben waar hun groei en potentie tot ontwikkeling zit. En, feedback is een krachtig instrument. De collega’s zijn hiermee een vliegwiel van een ontwikkelproces. Mensen doen sneller inzichten op, gaan daar weer mee aan de slag en zo versterk en versnel je weer je eigen groei en ontwikkeling."

Richard Hamaker, Senior HR Business Partner - Leaseweb

14 dagen proberen

2018 Copyright © TruQu

Door talenten optimaal te benutten, blijft men gemotiveerd en gaat men beter presteren. Dit leidt natuurlijk tot positieve resultaten voor jou, voor klanten en voor de organisatie waar je werkt. Talentmanagement moet je zien als een investering in het personeel, die zich als het goed is ook terugbetaalt.

Om talent te kunnen ontwikkelen is stilstaan bij een fout, hierop reflecteren en het ombuigen naar een leerervaring van cruciaal belang. Uit onderzoek blijkt dat als je met mensen praat over hun persoonlijke ontwikkeling, je een leercultuur creëert waarin mensen naar een open mindset groeien. Met deze mindset kom je naar de stip op de horizon en stimuleer je talentontwikkeling.

Tooling kan talentontwikkeling bevorderen door een ondersteunende rol aan te nemen in dit proces. Door feedback software dagelijks te gebruiken ben je continu bezig met je persoonlijke ontwikkeling en krijg je meer inzicht in de drijfveren van collega’s. Zo stimuleer je talentontwikkeling onderling en wordt de samenwerking versterkt.

Door elkaar tussentijds feedback te geven over de performance blijf je ontwikkelen en leren het gehele jaar door. Middels (360 graden) feedback is het mogelijk bepaalde talenten te ontdekken die je zelf misschien nog niet had gezien. Door continue online feedback van collega’s, leidinggevenden of klanten krijg je meer inzicht in waar verbeteringen mogelijk zijn.

Talentontwikkeling door leercultuur

Alle talent benutten binnen je organisatie

Talentontwikkeling door feedback

Software en tools om talentontwikkeling te stimuleren