Benut talenten optimaal en laat medewerkers beter presteren. 

Door continue online feedback van collega’s, leidinggevenden of klanten krijg je meer inzicht in waar verbeteringen mogelijk zijn.

Probeer nu 14 dagen gratis

Talentontwikkeling stimuleren

Grotere betrokkenheid

Krijg constructieve feedback

Geef HR meer wendbaarheid

Organisaties moeten actief investeren in een optimale werknemerservaring. Geef de kans verbeterpunten te ontdekken en te identificeren om zo talent te bevorderen.

Van HR wordt steeds vaker verwacht dat zij een cultuur bepalen en ontwikkelen. Zet TruQu in om HR meer wendbaarheid te bieden en te moderniseren zonder te overweldigen.

Vraag eenvoudig feedback om je ontwikkeling te stimuleren. Ga van een subjectieve beoordeling naar een tweerichtingsgesprek met je verzamelde data in TruQu.

Van de ondervraagden vindt dat feedback gebruikt moet worden voor de ontwikkeling, in plaats van beoordelen. 

83%

*= TruQu Performance Report 2018

Wat kun je met de 360 graden feedback software van TruQu?

TruQu zorgt ervoor dat medewerkers hun eigen ontwikkeling in handen nemen en op een laagdrempelige manier feedback kunnen vragen in hun werkomgeving.


"We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe oplossing. De gesprekken die we voorheen jaarlijks hadden, waren op zich een succes. Maar, het ging om te grote begrippen. TruQu vult deze leegte mooi in door veel compacter en concreter te zijn."


Moniek Dupuis | Gemeente Waalwijk


Wat onze klanten zeggen

Vertrouwd door honderden van 's werelds beste organisaties.

"Wij vonden TruQu het beste bij ons passen vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om het naar eigen behoefte in te richten. Je bepaalt zelf waar je feedback op wilt ontvangen, wanneer dat is, hoe vaak je het vraagt en aan wie. Interessant is dat onze medewerkers ook feedback kunnen vragen aan mensen die niet bij Brunel werken."

Patricia Koten | Brunel

"Eén keer op gesprek bij je leidinggevende is niet meer van deze tijd. Wat mij betreft valt er een enorme winst te behalen. Niet alleen in tijd, maar ook in het simpele gegeven dat medewerkers beter worden in waar ze goed in zijn. Het werkt stimulerend om aandacht te geven aan de talenten en ook de potentie van iedereen."


Richard Hamaker | Leaseweb


Ook persoonlijke groei bevorderen met 360 graden feedback?

Probeer TruQu 14 dagen gratis

Wat maakt TruQu anders?

Beveiliging & privacy

Uitstekende ondersteuning

Intuïtieve technologie

Onze aanpak stelt mensen in staat om  overal bezig te zijn met hun dagelijkse doelstellingen en ambities op lange termijn.

Ons toegewijde team helpt je bij het definiëren & opzetten van je op maat gemaakte strategie voor het activeren van mensen.

TruQu voldoet aan de AVG wetgeving en stelt de hoogste eisen aan veiligheid en techniek.


FAQ

Klik op de vraag om het antwoord uit te klappen.

Copyright © TruQu 2018

Privacy policy

Terms of Service