TeamFeedback

Gebruik online teamfeedback om de prestaties en betrokkenheid van teams te vergroten

Online feedback vragen en geven binnen teams

Verbeter de prestaties van het hele team. Met continue team feedback worden teams elke dag beter. En degenen met wie je iedere dag samenwerkt weten het beste waar jouw kracht ligt en hoe jij je kunt verbeteren. Creëer een cultuur van teamfeedback met TruQu.

.

Feedback binnen teams

Teamleden kunnen elkaar makkelijk om feedback vragen of elkaar feedback geven via de Feedback App of de website. Teamleden kunnen deze feedback voor zichzelf houden of delen binnen het team.

.

Feedback zelfsturende teams

Ook zonder leidinggevende is feedback onmisbaar voor verbetering en persoonlijke ontwikkeling en dit kan gemakkelijk via de Feedback App. Zo kunnen teamleden verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen kwaliteit én voor de kwaliteit van het team.

.

Terugblik op performance

Vraag na ieder project of iedere sprint hoe de teamleden deze ervaren hebben. Wat ging er goed, wat kan er beter? Zo kan je naast de persoonlijke ontwikkeling ook de kwaliteit van het project verbeteren.

Team feedback via Web en App

Stimuleer positieve feedback binnen teams om zowel de persoonlijke prestaties als de teamprestaties te verbeteren.

Maak online feedback onderdeel van de teamcultuur. Met de online feedbacktools van TruQu kan het team het optimale uit feedback halen. Geef het team complimenten en geef positieve feedback op verbeterpunten. Ga het gesprek aan met teamgenoten en verbeter de teamprestaties.

Feedback App

Feedback ophalen is extreem eenvoudig via de Feedback App. Dit is een app op de smartphone waarmee je na elk contactmoment een feedbackverzoek kunt sturen aan de teamleden.

Direct inzicht

Bekijk direct je binnengekomen feedback via de app of de website. Krijg direct inzicht in je functioneren en doelstellingen.

Feedback voor agile teams

Creëer een feedbackloop binnen projecten en stuur bij wanneer het nodig is. Blik terug door middel van sprint reviews waarbij teamleden feedback kunnen geven over het verloop van een project.

Klanten over hun teamfeedback

Aranea gebruikt TruQu voor het ontwikkelen en professionaliseren van haar medewerkers. Met TruQu kunnen medewerkers eenvoudig en transparant feedback vragen aan klanten en collega’s, om zo een integraal beeld te krijgen van hun sterke punten en hun ontwikkelpunten. Als organisatie hebben we onze feedbackcultuur hiermee op een hoger niveau gebracht.
Frank RoumansManaging Partner - Aranea
Sogeti maakt gebruik van TruQu sinds de 2e helft van 2015. De belangrijkste reden waarom wij TruQu gebruiken is omdat Sogeti de noodzaak inziet van het continu verbeteren van onze medewerkers en onze diensten. Door gebruik te maken van TruQu bieden wij al onze medewerkers een zeer laagdrempelige tool om feedback intern en bij de klant te vragen.
Ronald HuigenManaging Business Support - Sogeti

Vraag GRATIS een trial account aan.

Ga ook aan de slag met teamfeedback! Vraag nu vrijblijvend een trial account aan en probeer TruQu gratis.

Naam*

Werk Email*

Telefoonnummer

Heeft u een boodschap of eventuele aanvullende informatie voor ons?

Velden met een * zijn verplicht