fbpx

Transformeer de feedbackcultuur van jouw organisatie

Ondersteuning voor werken op afstand, continu feedback geven en een inclusieve werkplek creëren

Remote working

Ondersteuning voor werken op afstand

Een online tool voor performance management is essentieel om werken op afstand te ondersteunen. Zorg ervoor dat medewerkers betrokken blijven en zich ontwikkelen richting de bedrijfsdoelstellingen. Ondersteun ze continu en blijf verbonden, zelfs op afstand.

Verander de cultuur van jaarlijkse gesprekken

Traditionele performance management praktijken vereisten een- of tweemaal per jaar een evaluatie. Met TruQu kan je de nieuwe norm van een continue feedbackcultuur ondersteunen. Ondersteun de groei van medewerkers met continue feedback, help waar nodig, herken obstakels en overwin ze eenvoudig.

Honest evaluations

Ondersteun eerlijk reflecteren

Verzorg werknemers die op holistische wijze kunnen reflecteren. Gebruik templates om ervoor te zorgen dat medewerkers kunnen reflecteren middels dezelfde structuur, of laat het vrij. Vraag feedback van verschillende mensen en vergelijk percepties om het zelfbewustzijn te verbeteren en ontwikkelingsmogelijkheden te identificeren. Wanneer medewerkers eerlijk worden geëvalueerd, kunnen ze zichzelf ontwikkelen. Ze zullen zich ondersteund voelen, door zowel het identificeren van ontwikkelpunten als het erkennen van goede prestaties. 

Creëer een eerlijke en inclusieve werkplek

Creëer een stimulerende werkomgeving door diverse mensen in het personeelsbestand op te nemen. Geef iedereen toegang tot de middelen die zelfontwikkeling en feedback ondersteunen, en geef uw mensen gelijke kansen om zich te ontwikkelen.

Ga meteen aan de slag met ons product

Begin met een gratis proefperiode van 14 dagen of vraag een demo aan om te zien hoe het product werkt

Start mijn gratis proefperiodeVraag een demo aan