TruQu Ambassadeurs

De ambassadeurs van TruQu zijn een selecte groep experts die TruQu mogen vertegenwoordigen. Ze zijn nauw verbonden aan TruQu doordat ze trainingen volgen, als eerste toegang hebben tot informatie en in direct contact staan met de organisatie.

.

Kwaliteit gegarandeerd

De TruQu ambassadeurs zijn gecertificeerd om TruQu te ondersteunen. Hiervoor volgens ze trainingen en workshops van TruQu.

.

Premium support

Bij vragen kunnen de ambassadeurs van TruQu direct bij hun vaste supportmedewerkers terecht.

.

Altijd op de hoogte

De TruQu ambassadeurs worden altijd als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe acties en ontwikkelingen, zodat zij hun netwerk tijdig kunnen informeren.

Profiel van de TruQu ambassadeurs

Expert in het vakgebied

Onze ambassadeurs komen uit het HR, talentmanagement en human development vakgebied en begrijpen de uitdagingen op dit gebied.

Ervaren

Onze ambassadeurs hebben ruime ervaring met verschillende organisaties. Ze snappen dat jouw organisatie een aanpak op maat nodig heeft.

Groot netwerk

De ambassadeurs zijn veelal zelfstandigen met een groot netwerk. Ze zijn gespecialiseerd en werken nauw samen met andere experts.

Passie voor leren en ontwikkelen

De ambassadeurs willen het beste uit jouw medewerkers halen. Ze hebben een grote passie voor leren en ontwikkelen en zijn op de hoogte van innovaties.

De markt voor feedback en vernieuwd performance management groeit zo hard, dat wij op zoek zijn naar een team van ambassadeurs om de missie en visie van TruQu kracht bij te zetten. Samen gaan we innovatie bij klanten realiseren.

We zoeken ervaren ambassadeurs met passie voor HR en een groot netwerk om TruQu onder de aandacht te brengen. Je zult bij ons workshops en trainingen op het gebied van feedback en performance management volgen, zodat je je kan onderscheiden van de concurrentie en als expert op dit gebied meer exposure voor jouw diensten krijgt.

Meer weten of zelf ambassadeur worden?