Partner met TruQu

Sluit je aan bij de personal trainer voor jouw carrière

World class partner programma

Het partnerprogramma van TruQu is gemaakt voor (HR) consultants, (HR) trainers, resellers en organisaties die hun klanten helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Voeg TruQu bij jouw aanbod en voorzie klanten van de meest toonaangevende oplossing voor persoonlijke ontwikkeling.

Verschillende types Partners

Voeg TruQu bij jouw aanbod en voorzie jouw klanten van de meest toonaangevende oplossing voor persoonlijke ontwikkeling.

Consultancy en Training Partners

Geef je adviezen of trainingen aan je klanten over persoonlijke ontwikkeling en groei? We houden ervan om samen te werken met consultants en trainers. We kunnen je helpen met het aanbieden van onze diensten om vervolgens jouw klanten weer van dienst te zijn. 

Resellers

 

TruQu is een perfecte match met Resellers die hun portfolio op gebied van digitale oplossingen voor het ondersteunen persoonlijke ontwikkeling en groei willen uitbreiden.

Content Partners

 

Heb je interessante content om te delen? Wil je relevante content delen met onze community en grip krijgen op je eigen business? Laat het ons weten!

Vragen over samenwerken met TruQu?

We helpen je heel graag. Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent. Ons team komt zo snel mogelijk bij je terug.