Sep 04

Persbericht: TruQu start ambassadeursprogramma om sterke groei te ondersteunen

Amsterdam – TruQu start haar ambassadeurs programma. De onderneming die organisaties helpt bij het moderniseren van beoordelingsgesprekken en het implementeren van feedbackoplossingen voor medewerkers zoekt ambassadeurs om de groei van de markt en de onderneming zelf kracht bij te zetten.

Together we can achieve more

Markt voor performance management en continue feedback groeit explosief

Dat de traditionele beoordelingscyclus aan vernieuwing toe is, is inmiddels duidelijk bij organisaties. Als gevolg hiervan groeit de markt voor modern performance management en continue feedback explosief. De onderneming TruQu is al sinds 2011 in deze markt actief en voorspelde deze groei al eerder. Nu is de onderneming op zoek naar ambassadeurs om de missie en visie van de onderneming kracht bij te zetten. De markt is sterk aan het veranderen. De traditionele beoordelingscyclus werkt namelijk niet. De medewerker 2.0 vraagt om meer invloeden en wil uitgedaagd worden om zijn talenten te benutten. Medewerkers willen niet langer één keer per jaar feedback. Deze feedback sluit niet aan op de realiteit en werkt demotiverend. Om die reden zijn grote bedrijven zoals Goldman Sachs, Deloitte, PwC en JPMorgan overgestapt naar een proces van continue feedback.

Samen innovatie realiseren bij klanten

TruQu, de grootste speler op de Nederlandse markt heeft de vraag het afgelopen jaar zien vermenigvuldigen. Bart Kollau, co-founder van TruQu zegt hierover: “Er zijn te weinig ervaren experts om aan de vraag naar continue feedback en modern performance management te voldoen. Omdat wij al sinds 2011 in dit gebied opereren en veel kennis hebben vergaard willen we een netwerk opbouwen waarin deze kennis echt benut kan worden en hopelijk zelfs vergroot worden.” Deelname aan het ambassadeursprogramma is besloten tot een exclusieve groep. Zo wil het bedrijf uit Amsterdam de kwaliteit van de ambassadeurs hoog houden. Bart Kollau: “We beginnen met een kleine groep professionals. Deze professionals zullen bij ons workshops en trainingen op het gebied van feedback en performance management volgen. Een passie voor HR en performance management is hierbij een must.” Simone Dissel van Netwerk Recruiters is 1 van de eerste ambassadeurs. “De visie en technologie van TruQu passen goed in mijn eigen visie en expertise om bedrijven te helpen de transformatie te ondergaan naar een betere performance management cultuur”.

Interesse?

Als je interesse hebt, neem dan een kijkje op de ambassadeurspagina en reageer naar info@truqu.com.

Over TruQu

TruQu is een HRTech startup en richt zich op bedrijven die af willen van de jaarlijkse beoordelingsgesprekken en die medewerkers sneller en leuker willen laten leren en ontwikkelen middels feedback. De vraag naar feedback oplossingen is binnen de HR wereld sterk groeiende. De TruQu software en app worden inmiddels gebruikt door organisaties als Van Lanschot, Stedin, Sogeti, Elsevier en Mirabeau. TruQu is een van de snelstgroeiende HRTech bedrijven van Nederland en is sinds begin 2016 gevestigd in de nieuw geopende HRTech & Learn-toren van B Amsterdam. 

Mis geen updates!

Ontvang updates over nieuwe artikelen, webinars en andere updates

About The Author

TruQu is opgericht in 2012 door Eelco Veltenaar en Bart Kollau. TruQu richt zich op bedrijven die de HR-performance cyclus willen vernieuwen en die medewerkers in staat willen stellen om middels online feedback continu te leren. De vraag naar feedback oplossingen is binnen de HR-wereld sterk groeiende. De TruQu software maakt het inmiddels mogelijk om feedback te vragen en te geven aan internen en externen. TruQu is een van de snelstgroeiende HRTech bedrijven van Nederland en is gevestigd in de parktoren in Amstelveen.