Software Developers

Wij zoeken meerdere enthousiaste software developers die het development team van TruQu willen versterken. Hoogwaardige technologie en een leerzame omgeving zijn typerend voor deze functie in Amsterdam.

TruQu ontwerpt HR software voor bedrijven, waarmee medewerkers online feedback kunnen vragen bij collega’s, klanten en leidinggevenden. TruQu is de eerste speler op deze markt en heeft internationale ambities. TruQu bevindt zich in B.2 van B.amsterdam tussen tal van andere snelgroeiende bedrijven. TruQu is een gaaf bedrijf waar je elke dag ontzettend veel leert en mee kan kijken in de snel groeiende internationalisering van een online bedrijf. Naast hard werken zijn wij altijd in voor tafeltennis, gamen en teamuitjes.

DE JOB

Jij wordt onderdeel van het Development team. De job bestaat onder andere uit:

  • Onderhoud en uitbreiden van onze web app. Het gaat hierbij zowel om front-end werk in Elm, als backen-end werk in Erlang.
  • Operations; hierbij wordt een combinatie van Haskell en Ansible gebruikt.
  • Ontwikkeling van een progressive web app op basis van PureScript.

Daarnaast wordt verwacht dat je actief meedenkt over de ontwikkeling van het product.

HET TEAM
Team foto
Functie-eisen
  • Ervaring en een sterke voorkeur voor FP
  • Ervaring met HTML en CSS
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. (Nederlands + Engels)

TruQu sponsort FP AMS (https://www.meetup.com/fp-ams/) en Papers We Love Amsterdam (https://www.meetup.com/papers-we-love-amsterdam/)

WIJ BIEDEN

Een mooie functie met veel mogelijkheden om te leren en ontwikkelen. State of the art technologie. Door de snelle groei van TruQu zijn er meerdere mogelijkheden binnen het team. We bieden de mogelijkheid om 32 of 40 uur te werken in een zeer inspirerende omgeving. TruQu is een open organisatie.

Je bent onderdeel van een innovatief en gemotiveerd team van collega’s en krijgt de mogelijkheid om eigen ideeën uit te werken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Stuur dan je cv met motivatie naar info@truqu.com.

Meer weten?