TruQu Vacatures

Op zoek naar een meeloopstage, afstudeerstage of een nieuwe baan in Amstelveen? Vind hier alle openstaande vacatures bij TruQu!

Waarom werken bij TruQu?

Kern van TruQu

Wat begon als visie, is nu een manier leven. Met TruQu stellen wij uw organisatie in staat om de gesprekscyclus eenvoudig naar een hoger niveau te tillen. De focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van uw werknemers. Door een veilige werksfeer te creëren in uw organisatie, biedt TruQu uw medewerkers de kans om zichzelf te blijven ontwikkelen. Doordat het initiatief bij de medewerkers ligt, kunnen zij in elk mogelijke situatie continue feedback aanvragen uit de omgeving.

Onze missie

Wij streven er naar om alle professionals ter wereld de mogelijkheid te bieden om middels feedback technologie zichzelf continue te kunnen ontwikkelen. En zodoende alle organisaties ter wereld te helpen zichzelf te verbeteren en te versnellen. De ouderwetse manier van beoordelen wordt vervangen continue feedback. Ontwikkelen op basis van talenten en krachten en kijken naar de toekomst.

Onze visie

Beoordelen is saai en voegt geen waarde toe. Ontwikkelen en feedback kort na elke “gebeurtenis” voegt waarde toe. Net als in de topsport. Directe feedback na een prestatie om jezelf te verbeteren. Binnen nu en tien jaar zullen alle professionals ter wereld de mogelijkheid hebben om de regie over zichzelf te pakken en zichzelf ter ontwikkelen. Niet op basis van beoordelingsgesprekken, maar op basis van reguliere feedback

450
Tafelvoetbal potjes
25
Koppen Koffie Per Dag
16
Aantal werknemers
>15000
Aantal gebruikers

 Multimedia Design

 

Bekijk vacatures

Development

 

Bekijk vacatures

  Sales

 

Bekijk vacatures

Marketing & Communicatie

 

Bekijk vacatures

Het TruQu Team

 

Bekijk het team

Multimedia vacatures

TruQu is veel aan het ontwikkelen en daarom zoeken wij nog talenten die ons team komen versterken. Ben jij een creatieve duizendpoot die de wensen en behoeften vanuit de markt goed kan omzetten in een werkend design?

Multimedia Design

Meeloopstage

Help jij ons onze website een facelift te geven en onze producten en designs nog mooier te maken? Wij werken aan verschillende projecten waarin je verantwoordelijkheid en tegelijkertijd goede begeleiding kunt krijgen.

Meer informatie

Development vacatures

De hr tech software van TruQu heeft de laatste jaren gigantische stappen gemaakt maar is altijd op zoek naar nieuwe developers. In de toekomst willen wij graag nieuwe features ontwikkelen voor onze gebruikers. Ben jij een developer talent waar TruQu niet omheen kan?

Front-end Developer

Developer

Heb jij nog niet eerder met Elm of Erlang gewerkt? Geen probleem! Deze skills kun je bij ons ontwikkelen. Hierbij wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt over de ontwikkeling van het product.

Meer informatie

CSS/HTML en UI

Developer

We hebben een geweldige kans voor een full-time UI Developer. We zijn op zoek naar een getalenteerd persoon met vaardigheden in CSS en HTML 5. We waarderen sterke technische vaardigheden, een oog voor UI-ontwerp en een bereidheid om te leren en te ontwikkelen.

Meer informatie

Erlang-Elm

Developer

TruQu is op zoek naar een ambitieuze en ervaren Erlang/ELM developer. Je zal het development team van TruQu versterken door het bedenken en het bouwen van hoogwaardige technologie. 

Meer informatie

Sales vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe sales talenten die ons willen helpen bij het ontwikkelen van sales strategieën, het verkopen van de software oplossingen en het verbeteren van huidige klantrelaties. Ben jij ondernemend, gedreven en denk jij ons te kunnen helpen om een van de grootste spelers te worden in de markt?

Sales support

Meeloopstage

Een leerzame stage in Amsterdam? Sales & Support is nog op zoek naar een leergierige stagiair. Tijdens de stage zul je de software oplossingen van TruQu verkopen aan gekwalificeerde leads vanuit de marketing.

Meer informatie

Salesmanager

Fulltime

Als salesmanager ben jij degene die toekomstige klanten bindt en begeleid in de eerste stappen van een implementatieproces. Het is van groot belang dat je snapt hoe organisatieveranderingen werken en wat de impact van technologie kan zijn.

Meer informatie

Contact Center Agent

Parttime

As a Contact Center Agent, you and your colleagues are the first responders to users and potential customers of TruQu. You’ll answer questions they have about our software with the help of our knowledge base.

Meer informatie

Marketing & Communicatie vacatures

Potentiële gebruikers kunnen TruQu steeds beter vinden. Wij zoeken een marketeer die geen rem kent en vol zit met ideeën. Kan jij TruQu helpen bij het bedenken en het omzetten van relevante informatie naar blogs, infographics en andere content?

Email & Content Marketeer

Fulltime

Als E-mail & Content Marketeer binnen het marketing team van TruQu ben je verantwoordelijk voor het verhogen van de relevantie van email campagnes en nieuwsbrieven door deze te personaliseren.

Meer informatie

Content Marketeer

Full-time

Ben jij die creatieve copywriter die mooie content creëert met krachtige tekst en sprekend beeld? Maak jij samen met onze feedback experts overtuigende verhalen over onze expertise? Weet jij hoe je die on- en offline met impact kunt vertellen? Dan biedt het Marketing team van TruQu je de perfecte plek.

 

Meer informatie

Online Marketeer

Full-time

Is het creëren van content, PR acties en social media berichten iets voor jou? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste full-time medewerker voor een gave marketing functie!

 

Meer informatie

Online marketeer / journalistiek

Stage

Lijkt het jou leuk om alle facetten van online marketing te leren? Bij TruQu werk je in een jong en gedreven team waarin je alle ins en outs leert van SEA, SEO en content marketing. In deze stage leer je om te gaan met tools als: Google Analytics, Adwords, Screaming Frog en meer.

Meer informatie

Communicatie / Marketing / Journalistiek

Stage

We zoeken een content marketeer voor ons kantoor in Amstelveen. Als marketing stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor de content, PR en social media binnen onze organisatie. Dit doe je door kwalitatieve content te creëren en onze site te promoten en te onderhouden.

Meer informatie

Coördinator Business Events

Stage

Als stagiair(e) Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de deelnemers van netwerkevenementen en conferenties. Het is jouw taak om op zoek te gaan naar de beste sprekers en locaties en deelnemers te interesseren en enthousiasmeren.

Meer informatie

Stageplekken

Potentiële gebruikers kunnen TruQu steeds beter vinden. Wij zoeken een marketeer die geen rem kent en vol zit met ideeën. Kan jij TruQu helpen bij het bedenken en het omzetten van relevante informatie naar blogs, infographics en andere content?

Sales support

Stage

Ben jij op zoek naar een leerzame stage en wil je alles weten over Sales & Support? TruQu is een snelgroeiend tech-bedrijf in Amsterdam. Potentiële klanten weten ons steeds beter te vinden. In jouw stageperiode ga je het Sales & Support Team ondersteunen. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig nieuwe sales strategieën te ontwikkelen.

Meer informatie

Multimedia Design

Stage

TruQu zit in de lift. Hierdoor is er veel vraag naar onze hr-tech software en zullen er meerdere nieuwe features ontwikkeld moeten worden. Help jij mee met het ontwikkelen van deze features en het designen van de nieuwe website? Wij werken aan veel verschillende projecten waarin je goede begeleiding en veel verantwoordelijkheid krijgt. 

Meer informatie

Online Marketing

Stage

Als stagiair(e) ga jij het marketingteam ondersteunen en meedenken hoe TruQu meer leads kan vergaren door on- en offline marketingkanalen. Ben jij een creatieve duizendpoot of juist een dataspecialist? Twijfel dan niet en reageer direct!

Meer informatie

Online Communicatie

Stage

Potentiële klanten weten ons steeds beter te vinden. Help jij ons om interessante informatie om te zetten in toffe blogs, infographics en andere content? We werken aan een nieuwe website en misschien ben jij wel degene die dit gaat opvullen!

Meer informatie