MENUMENU

Business Case Valtech en TruQu

Valtech logo wit

“Als ik kijk naar de feedback die mensen met mij gedeeld hebben, dan levert die informatie goud op”

Valtech

Valtech doet gave dingen. Als digitaal bureau helpen ze sterke merken als American Airlines, Audi, DSM, Heineken, L’Oréal, Philips, Shimano en Volkswagen met het bedenken en ontwikkelen van innovatieve businessconcepten. Ze helpen ’s werelds mooiste en uitdagendste organisaties met strategie, consulting, service design, technische implementatie en digitale marketing.

2017
Gebruikt TruQu sinds
2500
Medewerkers
30
Vestigingen
1500
Aantal keer feedback in de eerste maand

Waarom TruQu?

“Wij vonden het niet meer bij ons bedrijf passen dat een manager eenzijdig via e-mail om feedback vraagt over een medewerker.” Die constatering leidde bij digital agency Valtech tot de keuze voor een tool die meer informatie kon opleveren én medewerkers het gereedschap zou geven om zelf beter te kunnen worden.

Valtech over TruQu

“Wat ik krachtig vind aan TruQu is, dat het aan de medewerker zelf is om de feedback te delen. Als ik zelf kijk naar de feedback die mensen met mij gedeeld hebben, dan levert die informatie goud op. Niet zozeer door de kritiek die er werd gedeeld, maar omdat er kwaliteiten aan het daglicht kwamen waar wij totaal geen weet van hadden. Dat is zeer waardevol en biedt kansen. Dat geldt ook voor de feedback die ik persoonlijk heb gekregen. De tool heeft geholpen een blinde vlek ten aanzien van de performance en kwaliteiten van mensen weg te nemen.”- Barry van der Meij - Managing Director Valtech Amsterdam

Ook aan de slag met feedback? We laten je graag meer zien!

Onze experts staan voor je klaar. We laten je graag de voordelen van online feedback op de werkvloer zien en adviseren je bij het aanwakkeren van een leer- en feedbackcultuur.
Vraag een demonstratie aan