Jan 30

TruQu Poll: Verwachtingen performance management in 2017 [Infographic]

AMSTERDAM – 77% van de medewerkers vindt dat performance management binnen de organisatie aan vernieuwing toe is. Onder HR-medewerkers ligt dit percentage nog veel hoger. Hier geeft 94% te kennen dat de huidige performance management cyclus in 2017 aan vernieuwing toe is

Ideale frequentie van feedback

Feedback moet continu gegeven worden. Hier is 60% van de medewerkers het over eens. Slechts 4 procent vind dat 1 keer per jaar feedback voldoende is.

Feedback van peers of van leidinggevende(n)?

79% van de ondervraagden vindt dat feedback van meerdere mensen afkomstig moet zijn (een compilatie van peers). 21% vindt dat feedback alleen van de leidinggevende moet komen.

Performance management poll resultaten

Over het onderzoek

De data voor dit onderzoek is verkregen onder medewerkers van 107 organisaties. De TruQu Poll is een terugkerende poll die ingaat op de actuele thema’s binnen HR en performance management. Door middel van slechts 3 korte vragen peilen we de actuele stand van zaken. Invullen duurt slechts een minuut en resultaten worden gedeeld onder de deelnemers.

Wil je deelnemen en de resultaten bekijken?

Bekijk de eerdere polls

Mis geen updates!

Ontvang updates over nieuwe artikelen, webinars en andere updates

About The Author

TruQu is opgericht in 2012 door Eelco Veltenaar en Bart Kollau. TruQu richt zich op bedrijven die de HR-performance cyclus willen vernieuwen en die medewerkers in staat willen stellen om middels online feedback continu te leren.